Információ Elfogadom

3 fontos információ ha elektromos fűtést keres!


A fűtési szezon végén sok akciós ajánlatot olvashat, legyen óvatos, ne vásároljon addig, amíg meg nem vizsgált 3 fontos részletet!

1. Vásároljon olyan készüléket amiben modern fűtőbetét található!

Kerülje el azokat a fűtőtesteket amelyben izzószál (cekász) fűt. Az izzószál izzik, égeti a port, szaga van, pattoghat és nem véletlen, hogy a fejlett uniós országokban ilyen készüléket már nem talál a boltok polcain.


2. Vásároljon olyan készüléket amelyik pontos, elektronikus termosztáttal rendelkezik!

A mechanikus termosztát ideje lejárt. Pontatlan, hibásan mér és megnövelheti a fogyasztást egy precíz vezérléssel rendelkező készülékhez képest.


3. Vásároljon európai gyártású, korrekt szerelési minőséggel és megfelelő szervizháttérrel rendelkező készüléket!

Az olcsó vásárlás öröme hamar elszáll, de a kontár munka minősége örök. Vásároljon olyan készüléket, amely nem csak a garancia végéig vonszolja el magát, hanem hosszú évekig problémamentesen üzemelhet.


Javasolhatunk egy remek ár/érték arányú megoldást?


Az általunk kínált Atlantic F117P elektromos konvektor Francia gyártmány. Jó minőségű alapanyagokból Franciaországban szerelik. Szerviztapasztalataink nagyon pozitívak, bár sokat adunk el ebből a típusból, elvétve fordul elő meghibásodás.A készülékben egy pontos elektronikus termosztátot szereltek, aminek az érzékelője a fűtőtest alján található. A készülék pár tizedfok pontossággal tartja a beállított értéket, tehát csak akkor fűt, amikor szükséges, ezzel megtakarítást érve el Önnek.

A készülékben ugyanaz a modern, megnövelt hőleadású fűtőbetét található ami a drágább modellekben. A fűtőbetét felszíne nem izzik, nem égeti a port és nem pattog.

Az elektronikus termosztátnak és a modern fűtőbetétnek köszönhetően a készülék teljesen csendes, a hálószobába is nyugodtan felszerelheti.

A készülék falra szerelve működik a legoptimálisabban, de görgős lábbal is megrendelheti!

1-2 napon belül szállítjuk INGYENESEN a legkisebb falvakba is.

Ha elektromos fűtést vásárolna, keresse az egyik legjobb ár/érték aránnyal rendelkező termékünket az Atlantic F117 P vagy D típust!


"D "- mint Design - ugyanaz más külsővel!

Az Atlantic F 117 Design jelű készülékek tudásban, a fűtőbetét típusában és az vezérlő-elektronika működésében is megegyeznek. A burkolat kialakításában, azaz a design terén van csak különbség. 

Mindkét típust 500, 1000, 15000 és 2000 Wattos kivitelben áruljuk. Vegyen egyet most! Ingyen szállítjuk!

Akciós termékek
Lépjen kapcsolatba velünk!


Kövessen a facebookon!

Érdekességek, hasznos információk és időnként 1-2 kihagyhatatlan akció.
FIGYELEM!

Elérhetőségeink (Telefonszám, e-mail cím) direkt marketing, tudományos, közvélemény- vagy piackutatási célokra nem használhatók fel!  vagy   

Telefonos rendelésfelvétel: Hétfő-Péntek 10-14 óráig!