Információ Elfogadom

ADAX fűtőpanel

ADAX fűtőpanel

Akár szép otthon, akár stílusos iroda, a Norvég ADAX fűtőpanelek minden helyiségben jól mutatnak! Skandináv design, letisztult formák és kiváló ár/érték arány. Ha elektromos fűtést keres nézze meg ezeket a készülékeket is! A raktáron lévő készülékeket a következő munkanapon akár ingyenesen is kiszállítjuk!


Az adax fűtőpanel mára fogalommá vált az elektromos fűtés kedvelői között

Design és kiemelkedő műszaki tartalom egy készülékben. A norvég fűtőpanelek egy olyan ország mérnökeinek tervezőasztalán készültek, ahol a tél sokkal keményebb és az időjárás jóval zordabb, mint Magyarországon. Ezért joggal remélhetjük, hogy ezek a fűtőpanelek a mi mérsékeltebb klímánkon is megállják a helyüket!


Az adax elektromos fűtőpanelek széles választékban állnak rendelkezésre. Az egyszerűbb, mechanikus termosztáttal szerelt VP10 típustól egészen a legmodernebb trendeknek is megfelelő CLEA fűtőpanelig. Ebben a pár bekezdésben szeretnénk Önnek bemutatni az ADAX fűtőpanel családot.


Az Adax fűtőpanelek nem fürdőszobai, vagy más vizes helyiségben történő felhasználásra lettek tervezve. Általában nem rendelkeznek kettős szigeteléssel. Ezt a tervezéskor feltétlenül vegye figyelembe, illetve keresse kollégánkat és beszélje meg vele a felhasználás lehetőségeit!


Az ADAX fűtőpanelek széles teljesítménytartományban vásárolhatók meg. A legkisebb készülék 400 Wattos, a legnagyobb 2500. A készülék kiválasztásánál vegye figyelembe a helyiség hőigényét. 


Bizonyos készülékekhez kapható tartóláb is, így nem szükséges a falra szerelnie.ADAX fűtőpanelek a fűtéspiac kínálatában:

Az ADAX VP10 KT mechanikus termosztáttal szerelt, viszonylag egyszerű elektromos fűtőpanel. Modern fűtőbetéttel rendelkezik. Kettős szigeteléssel nem rendelkezik, ezért a fürdőszoba fűtésére nem alkalmas.

A fűtőpanel csupán 29,5 cm magas, így nehezen hozzáférhető helyekre, alacsony ablakok alá is ideális választás lehet.

A KT és KET készülékek csupán abban különböznek, hogy a KT manuális, a KET pedig elektronikus termosztátot tartalmaz. A fűtőpanel fogyasztása kedvezőbb, ha a termosztát pontosan kapcsol és csak akkor fűt, amikor arra Önnek szüksége van.


ADAX VP10 KET elektronikus termosztáttal szerelt alaptípus az elektromos fűtőpanelek között. A fürdőszobát és más vizes helyiségeket kivéve szinte bármilyen helyiségben felszerelheti. Jó ár/érték arányú megoldás, ha gyorsan, költséghatékonyan szeretne egy megbízható fűtőtestet.

A fűtőpanel csupán 29,5 cm magas, így nehezen hozzáférhető helyekre, alacsony ablakok alá is ideális választás lehet.

A KT és KET készülékek csupán abban különböznek, hogy a KT manuális, a KET pedig elektronikus termosztátot tartalmaz. A fűtőpanel fogyasztása kedvezőbb, ha a termosztát pontosan kapcsol és csak akkor fűt, amikor arra Önnek szüksége van.


ADAX VP11 KT mechanikus termosztáttal szerelt fűtőpanel. Vizes helyiségekbe nem ajánljuk. Jó ár/érték arányú készülék, úgy is fogalmazhatnánk, hogy ez a normál magasságú adax fűtőpanelek belépő terméke.

A fűtőpanel megnövelt magassága 42 cm. Csökkentett szélessége miatt keskenyebb falfelületeken is kényelmesen elfér.

A VP11-es családnál is a KT manuális, a KET pedig elektronikus termosztátot tartalmaz. A mechanikus termosztát pontatlanabb, tágabb értékhatárok között kapcsolja a készüléket. Ha teheti, válasszon elektronikus termosztáttal szerelt fűtőpanelt.


ADAX VP11 KET elektronikus termosztáttal szerelt fűtőpanel. A fürdőszobát kivéve szinte bármilyen helyiségben felszerelheti. Jó ár/érték arányú megoldás, ha gyorsan, költséghatékonyan szeretne egy megbízható fűtőtestet.

A fűtőpanel megnövelt magassága 42 cm. Csökkentett szélessége miatt keskenyebb falfelületeken is kényelmesen elfér.

A VP11-es családnál is a KT manuális, a KET pedig elektronikus termosztátot tartalmaz. A mechanikus termosztát pontatlanabb, tágabb értékhatárok között kapcsolja a készüléket. Ha teheti, válasszon elektronikus termosztáttal szerelt készüléket.


ADAX NEO a norvég fűtőpanelek legszebb darabja. 4 féle alapszínben raktárról megvásárolhatja, de kérésre, RAL skála alapján egyedi színekben is megrendelhető!

A precíz vezérlésnek köszönhetően a készülék gazdaságosan és megbízhatóan üzemel. Modern fűtőbetéttel, digitális kezelőfelülettel és programozható termosztáttal kerül forgalomba.

A készülékben egy speciális kerámia magos fűtőelem található, amely a készülék méretei miatt nem melegszik fel egy bizonyos érték fölé. Minél nagyobb egy panel hőleadó felülete annál kisebb hőmérséklettel képes ugyanazt a teljesítményt leadni.


ADAX NEO Slim fűtőpanel, a NEO keskeny változata. A méreteitől eltekintve ugyanazon tulajdonságokkal rendelkezik, mint a szélesebb testvére. Digitális kezelőfelület, modern fűtőbetét, programozható termosztát. Alacsony ablakok alá ideális választás.

A SLIM fűtőpanel nem készül olyan sok méretben mint a normál NEO. Webáruházunkból 800 és 1000 Wattos kivitelt rendelhet.


ADAX NEO2 Mobil fűtőtest, a NEO fűtőpanel hordozható kivitele. Sajnos csak fehér színben kapható. Rögzítheti a falra is, de akár a padlóra is állíthatja. Fröccsenő víz ellen védett, így akár a fürdőszobában is használhatja.

Ha nem biztos abban, hogy milyen teljesítményű készüléket válasszon, vegye a legnagyobbat. Ez sokkal szélesebb határok között, rugalmasabban használható más helyiségekben is.


ADAX CLEA fűtőpanel az esztétika csúcsa. A gyönyörű, edzett üvegfelület minden lakás dísze lehet.

Kimagasló műszaki és esztétikai tartalom, eddig sehol nem látott esztétikai megjelenéssel, alacsony fogyasztással, kedvező áron.

Akár szép otthon, akár stílusos iroda, a Norvég ADAX fűtőpanelek minden helyiségben jól mutatnak!

Skandináv design, letisztult formák és kiváló ár/érték arány. Ha elektromos fűtést keres nézze meg ezeket a készülékeket is! A raktáron lévő készülékeket a következő munkanapon akár ingyenesen is kiszállítjuk! Lépjen kapcsolatba velünk!

  vagy   

Telefonos rendelésfelvétel: Hétfő-Péntek 10-14 óráig!