Információ Elfogadom

ADAX NEO WiFi L

ADAX NEO WiFi L


ADAX NEO WiFi elektromos fűtőpanel 800 W KWT L08 ADAX NEO WiFi L

ADAX NEO WiFi elektromos fűtőpanel 800 W KWT L08

ADAX NEO 800 W WiFi kapcsolaton keresztül távolról működtethető elektromos fűtőpanel...

85 000 Ft Nettó: 66 929 Ft

ADAX NEO WiFi elektromos fűtőpanel 1000 W KWT L10 ADAX NEO WiFi L

ADAX NEO WiFi elektromos fűtőpanel 1000 W KWT L10

ADAX NEO 1000 W WiFi kapcsolaton keresztül távolról működtethető elektromos fűtőpanel...

87 000 Ft Nettó: 68 504 Ft

ADAX NEO WiFi elektromos fűtőpanel 1200 W KWT L12 ADAX NEO WiFi L

ADAX NEO WiFi elektromos fűtőpanel 1200 W KWT L12

ADAX NEO 1200 W WiFi kapcsolaton keresztül távolról működtethető elektromos fűtőpanel...

89 000 Ft Nettó: 70 079 Ft

Tételek: 1 - 3 / 3 (1 oldal)

Adax Neo WiFi elektromos fűtőpanel (KESKENY) 21 cm

Az Adax Neo WiFi elektromos fűtőpanel távolról vezérelhető termosztáttal: okos, korszerű, elegáns fűtőtest a 21. század emberei számára. Az Adax Neo WiFi Slim extra vékony, 210 mm magas (Neo Wifi L) kivitelben kapható, ami kirakatok, nagy méretű portálüvegek esetén használható.

Az Adax Neo WiFi a leghíresebb skandináv formatervező cég, a Hareide Designmill műhelyében készült, az Adax tapasztalt mérnökeivel együttműködésben. Letisztult formájának köszönhetően beleillik a legkülönbözőbb belső terek arculatába. Kezelése kényelmes és megbízható, ahogyan azt az Adax-tól megszokhattuk.

IP24 – kifröccsenő víz elleni védelem

Az IP24-es érintésvédelmi osztály (dupla szigetelés) lehetővé teszi, hogy a normál beltéri használat mellett vizes helyiségekben (pl. mosókonyha, fürdőszoba) is biztonságosan üzemeljen.

Kényelmes működtetés

A beépített, vezeték nélküli termosztát (WT) programozható, ami által egy hetes ciklusban egyszerűen előre beállíthatók a kívánt nappali és éjszakai hőmérsékletek, melyeket bármikor könnyen változtathat okostelefonon, tableten a mobilalkalmazáson keresztül, a világ bármely pontjáról.

A termosztát pontosan fenntartja a beállított hőmérsékletet. Az LCD kijelző mutatja az aktuális szobahőmérsékletet, melyet az okostelefonon, tableten az applikáción keresztül bármikor könnyen változtathatunk, ami kompatibilis a Windows, iOS, Android rendszerekkel is.

A készülék normál 230 V-os hálózatról üzemeltethető konnektorhoz csatlakoztatva, vagy direkt bekötéssel.

Az Adax Neo WiFi fűtőpanel előnyei

Üzemeltethető mobiltelefon, tablet segítségével interneten keresztül közvetlenül a készülékhez kapcsolódva, így nyomon követheti az aktuális hőmérsékletet, működési állapotot a világ bármely pontjáról és szerkesztheti igény szerint a heti/napi beállításokat. Internetcsatlakozás nélkül elektromos termosztáttal fenntartja a manuálisan programozott hőmérsékleteket. Amint eléri azt, lekapcsol és ha úgy érzékeli, hogy csökkenni kezd a hőmérséklet, bekapcsol és szinten tart.

Elhelyezés

Az Adax Neo WiFi-t fali rögzítésre alkalmas konzollal szállítjuk. Kiegészítő tartóláb vásárlásával (TFH, vagy P tartóláb) hordozható készülékké alakítható.


ADAX, NEO, WiFi, fűtőpanel