Információ Elfogadom

Elektromos fűtést venne? Fogadjon meg 3 jó tanácsot!


1. Vásároljon olyan készüléket amiben modern fűtőbetét található!

Kerülje el azokat a fűtőtesteket amelyben izzószál (cekász) fűt. Az izzószál izzik, égeti a port, szaga van, pattoghat és nem véletlen, hogy a fejlett uniós országokban ilyen készüléket már nem talál a boltok polcain.


2. Vásároljon olyan készüléket amelyik pontos, elektronikus termosztáttal rendelkezik!

A mechanikus termosztát ideje lejárt. Pontatlan, hibásan mér és jelentősenl megnövelheti a fogyasztást egy precíz vezérléssel rendelkező készülékhez képest.


3. Vásároljon korrekt szerelési minőséggel és megfelelő szervizháttérrel rendelkező készüléket!

Az olcsó vásárlás öröme hamar elszáll, de a kontár munka minősége örök. Vásároljon olyan készüléket, amely nem csak a garancia végéig vonszolja el magát, hanem hosszú évekig problémamentesen üzemelhet.


Javasolhatunk egy remek ár/érték arányú megoldást?


Az általunk kínált Atlantic F117P elektromos konvektor remek választás. Szerviztapasztalataink nagyon pozitívak, bár sokat adunk el ebből a típusból, elvétve fordul elő meghibásodás.A készülékben egy pontos elektronikus termosztátot szereltek, aminek az érzékelője a fűtőtest alján található. A készülék tizedfok pontossággal tartja a beállított értéket, tehát csak akkor fűt amikor szükséges, ezzel megtakarítást érve el Önnek.

A készülékben ugyanaz a modern, megnövelt hőleadású fűtőbetét található ami a drágább modellekben. A fűtőbetét felszíne nem izzik, gazdaságosan üzemel, nem égeti a port és nem pattog.

Az elektronikus termosztátnak és a modern fűtőbetétnek köszönhetően a készülék teljesen csendes, a hálószobába is nyugodtan felszerelheti.

A készülék falra szerelve működik a legoptimálisabban, de görgős lábbal is megrendelheti!


"D "- mint Design - megújult külsővel!

Az F117 gyártása befejeződött. Az Atlantic F 119 Design jelű készülékek tudásban, a fűtőbetét típusában és az vezérlő-elektronika működésében is megegyeznek. A burkolat kialakításában, azaz a design terén van csak fejlődés, az új készülék HD borítást kapott, ami jobban eloszlatja a hőt. 

Az új  típust 500, 1000, 15000 és 2000 Wattos kivitelben áruljuk. Vegyen egyet most! Ingyen szállítjuk!

Akciós termékek