Információ Elfogadom

Atlantic fűtőtestek

Atlantic fűtőtestek

Az Atlantic cég Franciaország egyik vezető épületgépészeti gyártója. Termékei, a magas minőségű, kedvező árú elektromos fűtőtestek már weboldalunkon, a futespiac.hu oldalon is elérhetők.


Az Atlantic elektromos fűtőtestekről


Az Atlantic cég Franciaország egyik vezető épületgépészeti gyártója. Termékei, a magas minőségű, kedvező árú elektromos fűtőtestek. Kiváló választás azok számára akik a legjobb ár/érték arányú választást keresik!


Az atlantik készülékekben modern fűtőbetét található. A kerámiamagra préselt, megnövelt hőleadású fűtőelem, már a legkedvezőbb árú Atlantic készülékekben is megtalálható. A hagyományos fűtőszálhoz képes ezek az elemek nagyobb hatásfokkal, alacsonyabb hőmérsékleten fűtenek. Nem égetik a port, nem pattognak és nincsen kellemetlen szaguk.


Minden Atlantic elektromos radiátor és konvektor IP24 védelemmel rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy felfröccsenő víz ellen védve van, azaz a biztonsági előírásokat betartva, akár a fürdőszobában is felszerelheti és üzemeltetheti Őket. További előnye, hogy a kettős szigetelésnek köszönhetően Ön nem tud megérinteni olyan alkatrészt ami áram alatt van.


Minden Atlantic készülék alapáron elektronikus termosztáttal van szerelve. Ennek több előnye is van: egyrészt a pontosabb vezérlések köszönhetően a fogyasztás kisebb lehet, másrészt a hangtalan működésnek köszönhetően az elektronikus termosztáttal szerelt készülékek nem kattannak amikor a termosztát kapcsol. Ez a hálószobába, gyerekszobába kimondottan előnyös lehet.


A korszerű fűtőbetét egyik nagy előnye, hogy a speciális felfüggesztésnek köszönhetően nem pattognak, felfűtéskor és lehűléskor nem kattognak a készülékek. Az elektronikus termosztáttal szerelt Atlantic elektromos konvektorok csendesen üzemelnek. Rossz alvók és gyerekek mellé ideális választás.


Az elektromos radiátorokat úgy tervezték, hogy a tartozékként adott szerelőkerettel falra szerelhetők, de görgős láb vásárlásával könnyedén mobil fűtőtestté alakíthatja a készüléket.


Az Atlantic konvektorok már 500 Wattos teljesítménytől megvásárolhatók. 500 Wattos lépésenként 2000 Wattig, az Atlantic F117D típus akár 2500 Wattos verzióban is elérhető!Az Atlantic fűtőpanelek áttekintése

Az Atlantic F117P (TAC) elektromos konvektor vásárlóink kedvenc választása. A készülék több százezer legyártott darab után kiforrott, jó szerelési minőségű, remek ár/érték aránnyal rendelkező készülék, ami alapáron tartalmazza azokat az "extrákat" amelyeket más gyártók készülékei csak felár ellenében vehetők meg. Korszerű fűtőbetéttel és elektronikus termosztáttal rendelkező készüléket ezen az áron nehéz találni.


Az Atlantic F117D elektromos konvektor az F117P (TAC) típussal teljesen megegyező beltartalommal kerül forgalomba. A D mint "desing" volt hivatott "leváltani" a több éves múlttal rendelkező Atlantic F117P típust, amely vásárlóink körében olyan nagy népszerűségnek örvend, hogy - bár modernebb megjelenéssel bír - mégsem tudta az előző modellt a piacról kiszorítani.


Az Atlantic Altis elektromos konvektor már digitális kezelőfelülettel és olyan készülékburkolattal kerül forgalomba, amely jobban eloszlatja a hőt, így tartva a fűtőpanel felületét egyenletesebb hőmérsékleten. Más készülékek háza a fűtőelem előtt a legmelegebb és a sarkok felé egyre hűvösebb. A HD technológia ezt a problémát igyekezett megoldani.

A Atlantic ALTIS készülék jó választás azok számára, akik szeretnének az F117-es sorozat puritán egyszerűségénél szebb és modernebb készüléket vásárolni.

Az Atlantic Altis EcoBoost elektromos konvektor kissé zsákutcába futott. Igaz, hogy vezérlése kimagaslóan kreatív, de az ára miatt mégsem aratott osztatlan sikert. Pontosan abba az árkategóriába került, amiben a Solius Ecodomo elérhető. Sajnos, hiába a fejlett vezérlés a Solius innovatív megoldásaival ez a készülék nem képes felvenni a versenyt.


Az Atlantic Solius Ecodomo elektromos fűtőpanel egy különleges elektromos fűtőpanel. A készülékben nem fűtőbetét dolgozik, hanem egy speciális alumínium ötvözetből készült fűtőpanel. Ez a készülék nem csak konvekciós fűtést, hanem hősugárzást is megvalósít, ezzel nagyon kellemes hőérzetet biztosít a nagyobb belmagassággal rendelkező helyiségekben is.


Az Atlantic Nirvana elektromos radiátor A professzionális prémium kategória terméke. Hőtároló képességgel, digitális kezelőfelülettel és igazi, robusztus megjelenésével méltó lenne arra, hogy minden ügyfelünk otthonába eljusson. Sajnos, a minőségnek ára van, így ezt a készüléket azoknak ajánljuk, akik a kiváló ár/érték arányt egy drágább készülék esetén szeretnék megtalálni.


Az Atlantic RSS-2012 fürdőszobai törölközőszárító radiátor fürdőszobai termékeink kiváló darabja. Kialakítása egyenes, kollégáink viccesen bordásfalnak hívják. A készülék vezérlése pontos, a csövekben egy speciális folyadékkal gyárilag szerelt. Ez azt jelenti, hogy Önnek csak be kell kötni az elektromos hálózatba, nincs szükség semmilyen feltöltésre vagy karbantartásra.


Az Atlantic Doris 2 elektromos törölközőszárító radiátor elegáns és praktikus ívelt kialakításával vásárlóink kedvelt választása. 3 féle típusban áruljuk. Az első klasszikus, hasonló az RSS 2012-höz, de a mérete más és vízszintes csövek íveltek. A ventillo, egy speciális gyors fűtő egységgel szerelt, hihetetlenül komfortos készülék. A mixte egy öszvér. Elektromosan is üzemeltethető, de szükség esetén beköthető a meglévő vizes rendszerbe is.


A prémium kategóriás Atlantic fűtőtestekben innovációk egész sora biztosítja a kiemelt minőségű komfortérzetet. Intelligens szabályzók, fejlett vezérlés és minőségi anyagok.


A SMART készülékek a CozyTouch mobilalkalmazással fejlett és korszerű kezelést tesznek lehetővé, a készülék aktuális állapotának követése mellett a fűtési adatok elemzésére is lehetősége nyílik.


A kombinált technológiáknak köszönhetően a konvekciós és a sugárzó fűtés egy időben valósul meg hőtároló képesség mellett (Öntöttvas fűtőelemmel és kombinált, infrapanellel vagy filmmel szerelt készülékeink esetén). Ez a kombináció szinte egyedülálló nem csak hazánkban, de a globális fűtéspiacon is.


A prémium kategóriás készülékeket pár darabos raktárkészletről kínáljuk, de igény esetén rövid határidővel beszerezzük őket a kívánt teljesítményben.


A prémium Atlantic fűtőpanelek áttekintése

Atlantic Tatou elektromos fűtőpanel. A Tatou Smart Pilot IO az Atlantic cég legújabb fejlesztéseivel. Beépített mozgás és szellőztetésérzékelő, elektronikus termosztát, amit a Cozytouch alkalmazással akár a mobiltelefonjáról is vezérelhet. Nyomon követheti a fűtőtest működését, fogyasztását és több más, innovatív funkció közül választhat.


Atlantic Nirvana elektromos radiátor egy valódi elektromos radiátor, azaz nem csak konvekciós fűtést végez, hanem hősugárzást is megvalósít és egy speciális kompozit hőtároló réteg segítségével tárolja is a hőt! Ablaknyitás érzékelő, modern megjelenés, Francia design, Beépített hővédő kapcsoló a túlmelegedés ellen.


Atlantic Shangai elektromos radiátor Ecodomo technológiával. A Shangai Ecodomo elektromos radiátorok olyan vezérlővel rendelkeznek, melynek köszönhetően ha Ön nem tartózkodik a helyiségben vagy szellőztetést érzékel, akkor a hőmérsékletet folyamatosan csökkenti, majd jelenlét esetén azonnal elkezdi a helyiség visszamelegítését. A Shangai Ecodomo fűtőtestek extrudált alumínium felületének köszönhetően egyenletes hőelosztás érhető el, így kifejezetten komfortos érzést teremt otthonában.


Atlantic Oniris elektromos radiátor energiamegtakarítást tesznek lehetővé életritmusának megtanulásával, intelligens vezérlési technológiájuk és a Cozytouch vezérlés révén mobiltelefonjáról is vezérelheti. A radiátor burkolata is alumíniumból készült, ezért a szokásosnál kellemesebb hőeloszlást biztosít.


Atlantic Galapagos elektromos radiátor különlegessége a thermofluid technológia. Az alumínium fűtőtest mellett a fűtőtest hővezető folyadékkal rendelkezik, hogy még egyenletesebb és kellemesebb hőelosztást biztosítson, valamint sokáig megőrizze a hőt. Remek komfortérzetet biztosít az Ön otthonában is!


Atlantic Maradja Smart Pilot IO öntött vas testének és a beépített fűtőfilmnek köszönhetően kifejezetten komfortos érzést biztosít, kellemes meleget teremtve otthonában. A Cozytouch technológia és az életritmushoz alkalmazkodó vezérlés kényelmesebbé teszi az elektromos radiátor használatát és energiamegtakarítást tesznek lehetővé.


Atlantic Alipsis elektromos radiátor a hajlított üveg felületnek különlegesen elegáns megjelenéssel rendelkeznek, miközben két funkciós fűtőfelületük kényelmes meleget biztosít. Az előlap alatt az öntöttvas radiátor egyenletes hőleadást biztosít, miközben a fűtőfilm réteg diffúziós meleget ad.  vagy   

Telefonos rendelésfelvétel: Hétfő-Péntek 10-14 óráig!