Atlantic Altis elektromos konvektor

Atlantic Altis elektromos konvektor
Minden Antantic Altis típusú elektromos konvektor beépített termosztáttal és digitális kezelőfelülettel rendelkezik. A kívánt hőmérséklet nyomógombok segítségével állíthatja be.


Atlantic Altis 1000 W Elektromos konvektor

Atlantic Altis 1000 W Elektromos konvektor

Atlantic Altis 1000 W elektromos konvektor beépített termosztáttal és digitális kezelőfelülettel ren..

35 899 Ft Nettó: 28 267 Ft

Atlantic Altis 1500 W Elektromos konvektor

Atlantic Altis 1500 W Elektromos konvektor

Az Atlantic Altis 1500W Elektromos konvektor beépített termosztáttal és digitális kezelőfelülettel r..

40 698 Ft Nettó: 32 046 Ft

Atlantic Altis 2000 W Elektromos konvektor

Atlantic Altis 2000 W Elektromos konvektor

Atlantic Altis 2000 W Elektromos konvektor 20 négyzetméter körüli helyiségek fűtésére ajánljuk. Digi..

44 799 Ft Nettó: 35 275 Ft

Tételek: 1 - 3 / 3 (1 oldal)

Atlantic Altis elektromos konvektorok

Az Atlantic Altis elektromos konvektor legfőbb előnyei: a speciális homogenizált fűtőfelület, az elektronikus kezelőfelület és a karcsú design.


Mit kell tudnia az Atlantic Altis elektromos konvektorról?

A homogenizált HD panel hőkibocsátása egyenletes. A hagyományos konvektorok esetében az infravörös felvételeken jól látszik, hogy a készülékház legmelegebb pontja a fűtőszál vagy fűtőbetét közvetlen közelében található. A sarkok felé a fűtőtest felületi hőmérséklete alacsonyabb. Az Altis elektromos radiátor tervezői ezt a hatás próbálták ellensúlyozni egy speciális HD panellel, ami elosztja a fűtőtest felületén a hőt.


A készülék görgős lábra szerelve tökéletes mobil fűtés. Helyezze oda, ahol melegre van szüksége! A görgős lábakon a készülék stabilan áll, de ha felborul sem történik baj, hiszen a készülékbe boruláskapcsolót szereltek. Ez azt jelenti, hogy ha gyermeke vagy házi kedvence a készüléket fellöki, a konvektor azonnal kikapcsol.


Atlantic Altis elektromos konvektor kezelőfelülete digitális, nyomógombok segítségével könnyedén és kényelmesen beállítható, természetesen az a termosztát teljesen csendes, nem kattog, így igazán zavartalan működést biztosít akár a hálószobákban is. Ha szereti a modern megoldásokat, a pontosságot és a precizitást ezt a készüléket Önnek ajánljuk! A digitális kezelőfelület korszerű vezérlést a digitálisan vezérelhető elektronikus termosztát extra pontosságot biztosít.


Az Atlantic Altis típusú elektromos konvektorokat 1000, 1500 és 2000 Wattos kivitelben ajánljuk fő és kiegészítő fűtésnek egyaránt.


Atlantic Altis elektromos radiátor

Atlantic Altis elektromos radiátor

Az Atlantic Altis elektromos konvektor jellemzői

Kiváló ár/érték arányú fűtőtest. A készülékben korszerű fűtőbetét található. Digitális kezelőfelülettel és pontos elektronikus termosztáttal rendelkezik.


HD 2in1, olyan homogén hőleadó felületet biztosít, mely a vonzó megjelenés mellett még komfortosabb fűtési megoldást biztosít a kellemesebb hőeloszlásnak köszönhetően.


A készülék az elektronikus termosztátnak és a fűtőbetét speciális megoldásainak köszönhetően teljesen csendes! Nincs kellemetlen kattogás, pattogás. A készülék teljesen csendes, ezért nyugodtan felszerelheti a háló vagy a gyerekszobába is. Az éjszakai pihenés ezzel a készülékkel teljesen zavartalan lehet. A készülékben található korszerű fűtőbetét (a fűtőszálas megoldásokkal szemben) nem izzik, nem égeti a port. Nincs kellemetlen szaga, nem pattog és az egész fűtési folyamat pormentes és teljesen csendes.


A készülékben egy korszerű, megnövelt hőleadású fűtőelem dolgozik, amelynek hatásfoka közel 100%. Ez jóval magasabb, mint egy elavult gázkonvektor hatásfoka, ami a parapeten keresztül gyakorlatilag az utcát fűti. A pontos termosztátnak köszönhetően, a készülék csak akkor fűt, amikor szükséges, így energiát takarít meg Önnek!


A digitális termosztáttal a hőmérséklet kevesebb mint 0,1°C pontossággal érzékeli a termosztát a hőmérsékletet, így még jelentősebb energiamegtakarítás érhető el. Gyermekzár gondoskodik arról, hogy a család legkisebb tagjai se állíthassák el a termosztátot.


A készüléket gyárilag villásdugóval szerelték, ami nem igényel földelést. A bekötéséhez nincs szükség elektromos szakemberre. Csak be kell dugni a konnektorba és már működik is. Beépített hővédő kapcsolóval rendelkezik. A készülék, ha túlmelegszik kikapcsol. Ennek ellenére tilos a készüléket letakarni!


A készülék IP24-es védelemmel rendelkezik. Azaz a készülék kettős szigetelésű, nem igényel földelt konnektort, Ön nem tud megérinteni olyan alkatrészt ami áram alatt van és a készülék védve van a felfröccsenő víz ellen is, így a biztonsági előírások betartása mellett, akár a fürdőszobába is felszerelheti.


A készülék hófehér por-festett burkolatával és modern megjelenésével az Ön otthonában is jól mutat majd. Ráadásul könnyen áthelyezhető, így ha átrendezi lakását a készülék sosem lesz útban. Kompakt kivitel, megnövelt hőleadó felületű fűtőelemmel.


A készülék a beépítőkeret segítségével könnyen a falra szerelhető. A keret a készülék tartozéka, nem szükséges külön megvásárolnia. A felszereléshez a faltípusnak megfelelően 8mm es csavarokat ajánlunk. A szerelőkeretet 4 csavarral kell a falhoz rögzíteni. A szerelése egyszerű, ezt a műveletet Ön is elvégezheti.


A készülékhez opcionálisan rendelhető egy pár görgős láb, amivel könnyen mobil fűtést varázsolhat az elektromos fűtőtestből. A készülék gazdaságosabban üzemeltethető ha ablak alá, hideg falfelületre szereli fel, de ha több helyiségben is használni szeretné egy görgős láb remek megoldás erre.


A készüléket 2 év garanciával szállítjuk, de opcionálisan vásárolhat +2 vagy +3 évet. A készülékhez nem szükséges külső termosztátot vásárolnia, mint minden elektromos konvektor, az Altis is beépített elektronikus termosztáttal rendelkezik!


Az Atlantic Altis elektromos konvektorok típusai

Atlantic Altis 1000 W Elektromos konvektor Atlantic Altis 1000 W elektromos konvektor beépített termosztáttal és digitális kezelőfelülettel rendelkezik. Kb. 10 m2-es helyiségek fűtésére ajánljuk. Remek ár/érték arányú készülék.


Atlantic Altis 1500 W Elektromos konvektor Az Atlantic Altis 1500W Elektromos konvektor beépített termosztáttal és digitális kezelőfelülettel rendelkezik. A kívánt hőmérséklet nyomógombok segítségével állíthatja be.


Atlantic Altis 2000 W Elektromos konvektor Atlantic Altis 2000 W Elektromos konvektor 20 négyzetméter körüli helyiségek fűtésére ajánljuk. Digitális kezelőfelülete és precíz termosztátja segítségével pontos beállítást tesz lehetővé.


Kicsit több pénzért magasabb kategória?

Mivel tud többet az az elektromos radiátor, ami jobb mint az Altis? Az Atlantic Solius Ecodomo elektromos fűtőpanel speciális extrudált alumínium fűtőelemének köszönhetően nem csak konvekciós fűtést, hanem hősugárzást is megvalósít! Nézze meg a Solius Ecodomo elektromos fűtőpanelt!


Még több Atlantic elektromos radiátor itt »


Atlantic, Altis, Elektromos, konvektor

  vagy   
Küldjön Facebook üzenetet!
Küldjön Facebook üzenetet!