Információ Elfogadom

Atlantic Altis EcoBoost

Atlantic Altis EcoBoost

Minden Antantic Altis típusú elektromos konvektor beépített digitális termosztáttal és mozgásérzékelővel rendelkezik, mely energiatakarékos működést tesz lehetővé.Atlantic Altis Ecoboost 1000W Elektromos konvektor Atlantic Altis EcoBoost

Atlantic Altis Ecoboost 1000W Elektromos konvektor

10 m2-es helyiségek fűtésére ajánljuk az a Atlantic Altis EcoBoost 1000 W elektromos konvektort beép..

65 890 Ft Nettó: 51 882 Ft

Atlantic Altis Ecoboost 1500 W Elektromos konvektor Atlantic Altis EcoBoost

Atlantic Altis Ecoboost 1500 W Elektromos konvektor

15 m2-es szobák vagy irodák fűtésére az Atlantic Altis EcoBoost 1500W Elektromos konvektort ajánljuk..

69 890 Ft Nettó: 55 032 Ft

Atlantic Altis Ecoboost 2000 W Elektromos konvektor Atlantic Altis EcoBoost

Atlantic Altis Ecoboost 2000 W Elektromos konvektor

Atlantic Altis EcoBoost 2000 W Elektromos konvektor 20 négyzetméter alatti helyiségek fűtésére ajánl..

73 890 Ft Nettó: 58 181 Ft

Tételek: 1 - 3 / 3 (1 oldal)

Atlantic Altis EcoBoost elektromos konvektorok

Válassza a kényelmet, válassza legújabb megoldásainkat, az Altis és Altis ECO+Boost konvektorainkat, melyek ötvözik a modern megjelenést és az intelligens funkcióval, hogy otthonában még kellemesebb meleg legyen.

Mit kell tudnia az Atlantic Altis EcoBoost elektromos konvektorról?

Kiváló ár/érték arányú fűtőtest. A készülékben korszerű fűtőbetét található. Digitális kezelőfelülettel és pontos elektronikus termosztáttal rendelkezik.


HD 2in1, olyan homogén hőleadó felületet biztosít, mely a vonzó megjelenés mellett még komfortosabb fűtési megoldást biztosít a kellemesebb hőeloszlásnak köszönhetően.


A készülék az elektronikus termosztátnak és a fűtőbetét speciális megoldásainak köszönhetően teljesen csendes! Nincs kellemetlen kattogás, pattogás, ezért nyugodtan felszerelheti a háló vagy a gyerekszobába is. Az éjszakai pihenés ezzel a készülékkel teljesen zavartalan lehet.


A készülékben egy korszerű, megnövelt hőleadású fűtőelem dolgozik, amelynek hatásfoka közel 100%. Ez jóval magasabb, mint egy elavult gázkonvektor hatásfoka, ami a parapeten keresztül gyakorlatilag az utcát fűti. A pontos termosztátnak köszönhetően, a készülék csak akkor fűt, amikor szükséges, így energiát takarít meg Önnek!


Atlantic Altis EcoBoost elektromos radiátor

Atlantic Altis EcoBoost elektromos radiátor

Az Atlantic Altis EcoBoost elektromos konvektor jellemzői

A készülékben található korszerű fűtőbetét (a fűtőszálas megoldásokkal szemben) nem izzik, nem égeti a port. Nincs kellemetlen szaga, nem pattog és az egész fűtési folyamat pormentes és teljesen csendes.


Digitális kezelőfelülettel rendelkezik. Ha szereti a modern megoldásokat, a pontosságot és a precizitást ezt a készüléket Önnek ajánljuk! A digitális kezelőfelület korszerű vezérlést a digitálisan vezérelhető elektronikus termosztát extra pontosságot biztosít.


Az elektronikus termosztáttal a készülék nagy pontossággal érzékeli a termosztát a hőmérsékletet.


Az Altis Eco Boost termosztátja programozható, így a hét bármely napjára külön programot állíthat be otthona felfűtésére. Funkciók: Komfort, (ECO), Fagyvédelem, Ki, Időzítő


Boost funkció: A normál vagy alacsonyabb hőmérsékletről a fűtőtest gyorsan átkapcsol magasabb hőmérsékletre, ha érzékeli az Ön jelenlétét. A funkciónak köszönhetően gyorsan olyan meleg légáramot hoz létre a fűtőtest, hogy Ön azonnal melegebbnek érzi a helyiséget.


A készüléket gyárilag villásdugóval szerelték, ami nem igényel földelést. A bekötéséhez nincs szükség elektromos szakemberre. Csak be kell dugni a konnektorba és már működik is.


A készülék IP24-es védelemmel rendelkezik. Azaz a készülék kettős szigetelésű, nem igényel földelt konnektort, Ön nem tud megérinteni olyan alkatrészt ami áram alatt van és a készülék védve van a felfröccsenő víz ellen is, így a biztonsági előírások betartása mellett, akár a fürdőszobába is felszerelheti.


A készülék hófehér porfestett burkolatával és modern megjelenésével az Ön otthonában is jól mutat majd. Ráadásul könnyen áthelyezhető, így ha átrendezi lakását a készülék sosem lesz útban.


A készülék a beépítőkeret segítségével könnyen a falra szerelhető. A keret a készülék tartozéka, nem szükséges külön megvásárolnia. A felszereléshez a faltípusnak megfelelően 8mm es csavarokat ajánlunk. A szerelőkeretet 4 csavarral kell a falhoz rögzíteni. A szerelése egyszerű, ezt a műveletet Ön is elvégezheti.


Az Atlantic Altis EcoBoost elektromos konvektorok típusai

10 m2-es helyiségek fűtésére ajánljuk az a Atlantic Altis EcoBoost 1000 W elektromos konvektort beépített termosztáttal és digitális kezelőfelülettel.


15 m2-es szobák vagy irodák fűtésére az Atlantic Altis EcoBoost 1500W Elektromos konvektort ajánljuk. A kívánt hőmérséklet nyomógombok segítségével állíthatja be.


Atlantic Altis EcoBoost 2000 W Elektromos konvektor 20 négyzetméter alatti helyiségek fűtésére ajánljuk. HD panel és korszerű fűtőbetét gondoskodik az intelligens melegről.

Csak pár ezer forinttal több a következő kategória!

Mivel tud többet az az elektromos radiátor, ami jobb mint az Altis EcoBoost? Az Atlantic Solius Ecodomo elektromos fűtőpanel speciális extrudált alumínium fűtőelemének köszönhetően nem csak konvekciós fűtést, hanem hősugárzást is megvalósít! Nézze meg a Solius Ecodomo elektromos fűtőpanelt!


Még több Atlantic elektromos radiátor itt »Lépjen kapcsolatba velünk!