Információ Elfogadom

Atlantic F117D

Atlantic F117D

Az Atlantic 117 D- típusú elektromos radiátorokban nem hagyományos fűtőszál, hanem egy korszerű, speciális keskeny bordázatú kompozit fűtőegység alakítja át a villamos energiát hőenergiává. IP 24 védelmemmel rendelkezik.Atlantic F117D 500 W elektromos konvektor

Az Atlantic F117 D elektromos konvektor 500 Wattos teljesítményével a család legkisebb tagja. IP 24 ..

24 490 Ft 28 790 Ft Nettó: 19 283 Ft

Atlantic F117D 2000 W elektromos konvektor

Nagyobb szobák fűtésére alkalmas Atlantic F117 D elektromos konvektor 2000 Wattos teljesítményével a..

32 790 Ft 38 590 Ft Nettó: 25 819 Ft

Atlantic F117D 2500 W elektromos konvektor

Az Atlantic F117 D elektromos konvektor család legnagyobb tagja. 90 cm széles és 2500 Wattos teljesí..

34 790 Ft 40 890 Ft Nettó: 27 394 Ft

Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)

Atlantic F117D elektromos konvektor

Az Atlantic F117D azaz "Design" típusú elektromos konvektorok (elektromos radiátor) kedvező áruk és rendkívül jó ár/érték arányú felszereltségük miatt vásárlóink egyik kedvenc választása.


Mit kell tudnia az Atlantic F117D elektromos konvektorról?

Speciális kialakítása teszi különlegessé az Atlantic F117D elektromos radiátort. Az elektromos radiátor könnyen a falra szerelhető, de lekerekített, műanyag betéttel ellátott sarkai biztonságosabbak, ha mobil fűtőtestként, görgőkkel szerelt lábbal használja. Természetesen az F117 Design is ellenáll a fröccsenő víznek, így a fürdőszobában is használható!


Az Atlantic F117D elektromos konvektor elektronikus termosztáttal van felszerelve. További előnye a készüléknek, hogy ez a termosztát teljesen csendes, nem kattog, így igazán zavartalan működést biztosít akár a hálószobákban is.


Az Atlantic F117D elektromos konvektorban ugyanaz a speciális megnövelt felületű bordás fűtőelem működik, ami az F117P típusban. Ez a fűtőbetét, megnövelt hőleadó felülettel gazdaságosabb és komfortosabb működést tesz lehetővé, mivel a fűtőszállal ellentétben nem égeti a port, nincs kellemetlen szaga.


Az IP24 védelem garantálja, hogy az Atlantic F117D elektromos konvektorban Ön nem tud megérinteni olyan alkatrészt ami áram alatt van és a készülék fröccsenő víz ellen védve van. Ezért az Atlantic F117 D elektomos radiátort a fűrdőszobába és más vizes helyiségben is felszerelheti.


Az Atlantic F117D típusú elektromos konvektorokat 500-tól 2500 Wattos kivitelben ajánljuk fő és kiegészítő fűtésnek egyaránt. A 2500 Wattos teljesítmény ritka ebben a kategóriában.


Atlantic F117 D elektromos radiátor

Atlantic F117 D elektromos radiátor

Az Atlantic F117 Design elektromos konvektor jellemzői

Kiváló ár/érték arányú fűtőtest. A készülékben ugyanaz a korszerű fűtőbetét található, mint a drága, 50-60 ezer forintos készülékekben! Ráadásul ezen az áron nehezen talál olyan fűtőtestet ami ilyen pontos elektronikus termosztáttal rendelkezik.


Gyerekbarát, lekerekített szélekkel és gyerekzárral rendelkezik. Kifejezetten ajánlott gyerekszobába vagy idősek mellé.


A készülékben egy korszerű, megnövelt hőleadású fűtőelem dolgozik, amelynek hatásfoka közel 100%. Ez jóval magasabb, mint egy elavult gázkonvektor hatásfoka, ami a parapeten keresztül gyakorlatilag az utcát fűti. A pontos termosztátnak köszönhetően, a készülék csak akkor fűt, amikor szükséges!


A készülékben található korszerű fűtőbetét (a fűtőszálas megoldásokkal szemben) nem izzik, nem égeti a port, nem pattog és az egész fűtési folyamat pormentes és teljesen csendes.


Az elektromos konvektorokra és fűtőpanelekre jellemző, hogy bekapcsolás után gyorsan felfűtenek, azaz nem kell várnia arra, hogy a fűtőtestek felmelegedjenek. Mivel azonnal meleget ad, ezzel a készülékkel a hideg lakását is gyorsan felmelegítheti.


A készüléket gyárilag villásdugóval szerelték, ami nem igényel földelést. A bekötéséhez nincs szükség elektromos szakemberre. Csak be kell dugni a konnektorba és már működik is.


Beépített hővédő kapcsolóval rendelkezik. A készülék, ha túlmelegszik kikapcsol. Ennek ellenére tilos a készüléket letakarni! A készülékhez nem szükséges külső termosztátot vásárolnia, beépített elektronikus termosztáttal rendelkezik!


A készülék hófehér porfestett burkolatával és modern megjelenésével az Ön otthonában is jól mutat majd. Ráadásul könnyen áthelyezhető, így ha átrendezi lakását a készülék sosem lesz útban.


A készülék a beépítőkeret segítségével könnyen a falra szerelhető. A keret a készülék tartozéka, nem szükséges külön megvásárolnia. A felszereléshez a faltípusnak megfelelően 6 vagy 8 mm-es csavarokat ajánlunk. A szerelőkeretet 4 csavarral kell a falhoz rögzíteni. A szerelése egyszerű, ezt a műveletet Ön is elvégezheti.


A készülékhez opcionálisan rendelhető egy pár görgős láb, amivel könnyen mobil fűtést varázsolhat az elektromos fűtőtestből. A készülék gazdaságosabban üzemeltethető ha ablak alá, hideg falfelületre szereli fel, de ha több helyiségben is használni szeretné egy görgős láb remek megoldás erre.


A készüléket 2 év garanciával szállítjuk, de opcionálisan kiegészítheti (Lásd az egyes termékeknél.)


Az Atlantic F117D elektromos konvektorok típusai

Atlantic F117D 500 W elektromos konvektor Az Atlantic F117 D elektromos konvektor 500 Wattos teljesítményével a család legkisebb tagja. IP 24 (fröccsenő víz ellen) védelmemmel rendelkezik, ezért fürdőszobák fűtésére is alkalmas.


Atlantic F117D 1000 W elektromos konvektor Az 1000 Wattos Atlantic F117 D elektromos konvektort kisebb helyiségek fűtésére ajánljuk. IP 24 (fröccsenő víz ellen) védelmemmel rendelkezik, fürdők fűtésére is alkalma


Atlantic F117D 1500 W elektromos konvektor Az 1500 Wattos Atlantic F117 D elektromos konvektor 60 cm széles. 10-15 m2 alapterületű szobák fűtésére ajánlott. Áramfelvétele 6,8 Amper.Atlantic F117D 2000 W elektromos konvektor Nagyobb szobák fűtésére alkalmas Atlantic F117 D elektromos konvektor 2000 Wattos teljesítményéhez 9,1 Amper áramfelvétel társul. Több radiátor vásárlása esetén kérjen segítséget kollégánktól.


Atlantic F117D 2500 W elektromos konvektor Az Atlantic F117 D elektromos konvektor család legnagyobb tagja. 90 cm széles és 2500 Wattos teljesítményével a nagyobb helyiségeket is könnyedén kifűti.


Kicsit több pénzért magasabb kategória?

Az Atlantic F117D elektromos konvektor jó ár/érték arányú és ésszerű fűtésmegoldás, de ha Önnek fontos a design és kicsivel több pénzért szeretne egy olyan elektromos konvektort, ami többet tud és speciális burkolata jobbal elosztja a hőt, ismerkedjen meg az Atlantic Altis radiátorokkal


Még több Atlantic elektromos radiátor itt »
Lépjen kapcsolatba velünk!