Információ Elfogadom

Atlantic F117P

Atlantic F117P

Minden Antantic F117P típusú elektromos radiátor beépített termosztáttal rendelkezik, ami állandó hőmérsékletet biztosít. A kívánt hőmérséklet elérése után magától kikapcsol, majd a levegő hőmérsékletének csökkenésekor automatikusan fűteni kezd.Atlantic F117P 500 W elektromos konvektor

A mindössze 37 cm széles Atlantic F117P elektromos radiátor 500 Wattos teljesítményével kisebb, 6m2 ..

24 990 Ft 29 490 Ft Nettó: 19 677 Ft

Atlantic F117P 1000 W elektromos konvektor

Kisebb helyiségek fűtésére az Atlantic F117P elektromos radiátort ajánljuk. 1000 Wattos teljesítmén..

26 890 Ft 31 690 Ft Nettó: 21 173 Ft

Atlantic F117P 1500 W elektromos konvektor

10-15 m2 fűtésére ajánlott az Atlantic F117P elektromos radiátor. 60 cm széles és 45 cm magas. 1500 ..

30 590 Ft 35 990 Ft Nettó: 24 087 Ft

Atlantic F117P 2000 W elektromos konvektor

Atlantic F117P elektromos radiátor család 2000 Wattos tagja. IP 24 (fröccsenő víz ellen) védelmemmel..

32 990 Ft 39 090 Ft Nettó: 25 976 Ft

Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)

Atlantic F117P elektromos konvektor

Az Atlantic F117P elektromos konvektorok kedvező áruk és rendkívül jó ár/érték arányú felszereltségük miatt vásárlóink kedvenc választása.


Mit kell tudnia az Atlantic F117P elektromos konvektorról?


Az Atlantic F117P elektromos konvektor elektronikus termosztáttal van felszerelve, ami azt jelenti, hogy a beállított hőmérsékletet legalább 0,5 Celsius fokos pontossággal képes tartani. Ráadásul, az elektronikus termosztát teljesen csendes, nem kattog, így igazán zavartalan működést biztosít akár a hálószobákban is.


Az Atlantic F117P elektromos konvektorban egy speciális megnövelt felületű bordás fűtőelem működik. Ez a hagyományos fűtőszálas megoldásoknál (cekász) kedvezőbb működési feltételeket és gazdaságosabb üzemeltetést biztosíthat. Ráadásul fűtőbetét a fűtőszállal ellentétben nem égeti a port.


Az IP24 védelem garantálja, hogy az Atlantic F117P elektromos konvektorban Ön nem tud megérinteni olyan alkatrészt ami áram alatt van és a készülék fröccsenő víz ellen védve van. Az Atlantic F117 P elektromos konvektor a biztonsági előírások betartásával, akár a fürdőszobában is felszerelheti.


Az Atlantic F117P típusú elektromos konvektorokat Franciaországban gyártják az ország vezető épületgépészeti gyáregységében. Ezeket a fűtőelemeket 500, 1000, 1500 és 2000 Wattos kivitelben ajánljuk fő és kiegészítő fűtésnek egyaránt.


Atlantic F117 P elektromos radiátor

Atlantic F117 P (TAC) elektromos radiátor

Az Atlantic F117P radiátor jellemzői

Az Atlantic mérnökeinek legkedveltebb megoldása az F117P. Több ezer eladott darab és elégedett vásárló bizonyítja, hogy az F117P komfortos, zajtalan működése, egyszerű kezelhetősége és gyors üzembe helyezése miatt kiérdemelte vásárlóink elégedettségét. A magas színvonalú mérnöki munka eredményeképpen egy különösen megbízható konvektort kapunk, klasszikus, szögletesebb formavilággal.


Kiváló ár/érték arányú fűtőtest. A készülékben ugyanaz a korszerű fűtőbetét található, mint a drága, 50-60 ezer forintos készülékekben! Ráadásul ezen az áron nehezen talál olyan fűtőtestet ami ilyen pontos elektronikus termosztáttal rendelkezik.


A készülék az elektronikus termosztátnak és a fűtőbetét speciális megoldásainak köszönhetően teljesen csendes! Nincs kellemetlen kattogás, pattogás. A készülék teljesen csendes, ezért nyugodtan felszerelheti a háló vagy a gyerekszobába is. Az éjszakai pihenés ezzel a készülékkel teljesen zavartalan lehet.


A készülékben egy korszerű, megnövelt hőleadású fűtőelem dolgozik, amelynek hatásfoka közel 100%. Ez jóval magasabb, mint egy elavult gázkonvektor hatásfoka, ami a parapeten keresztül gyakorlatilag az utcát fűti. A pontos termosztátnak köszönhetően, a készülék csak akkor fűt, amikor szükséges! A készülékben található korszerű fűtőbetét (a fűtőszálas megoldásokkal szemben) nem izzik, nem égeti a port.

A készüléket gyárilag villásdugóval szerelték, ami nem igényel földelést. A bekötéséhez nincs szükség elektromos szakemberre. Csak be kell dugni a konnektorba és már működik is.

Az elektromos konvektorokra és fűtőpanelekre jellemző, hogy bekapcsolás után gyorsan felfűtenek, azaz nem kell várnia arra, hogy a fűtőtestek felmelegedjenek. Mivel azonnal meleget ad, ezzel a készülékkel a hideg lakását is percek alatt felmelegítheti.


Beépített hővédő kapcsolóval rendelkezik. A készülék, ha túlmelegszik kikapcsol. Ennek ellenére tilos a készüléket letakarni! A készülék IP24-es védelemmel rendelkezik. Azaz a készülék kettős szigetelésű, nem igényel földelt konnektort, Ön nem tud megérinteni olyan alkatrészt ami áram alatt van és a készülék védve van a felfröccsenő víz ellen is, így a biztonsági előírások betartása mellett, akár a fürdőszobába is felszerelheti.


A készülék hófehér porfestett burkolatával és modern megjelenésével az Ön otthonában is jól mutat majd. Ráadásul könnyen áthelyezhető, így ha átrendezi lakását a készülék sosem lesz útban.


A készülék a beépítőkeret segítségével könnyen a falra szerelhető. A keret a készülék tartozéka, nem szükséges külön megvásárolnia. A felszereléshez a faltípusnak megfelelően 8mm es csavarokat ajánlunk. A szerelőkeretet 4 csavarral kell a falhoz rögzíteni. A szerelése egyszerű, ezt a műveletet Ön is elvégezheti.


A készülékhez opcionálisan rendelhető egy pár görgős láb, amivel könnyen mobil fűtést varázsolhat az elektromos fűtőtestből. A készülék gazdaságosabban üzemeltethető ha ablak alá, hideg falfelületre szereli fel, de ha több helyiségben is használni szeretné egy görgős láb remek megoldás erre.


A készüléket 2 év jótállással szállítjuk, de opcionálisan kiegészítheti.


Gyermekzár gondoskodik arról, hogy a család legkisebb tagjai se állíthassák el a termosztátot. Ezt a funkciót a vendégház tulajdonosok is szeretik, mert segítségével a hőmérsékletet a beállított értéken rögzíteni lehet.


Fagyvédelem funkció azoknak, akik az elektromos radiátort a hétvégi ház fagymentesítésére szeretnék használni. Ebben az esetben a manuális kezelőszervek kimondottan előnyt jelentenek. Sok digitális készülék áramszünet esetén elfeljti a beállított értékeket és normál hőmérsékleten kezd fűteni. Az F117 sorozat remek megoldás a fagymentesítésre.


Az Atlantic F117P elektromos konvektorok típusai

Atlantic F117P 500 W elektromos konvektor. A mindössze 37 cm széles Atlantic F117P elektromos radiátor 500 Wattos teljesítményével kisebb, 6m2 alatti helyiségek fűtésére alkalmas.


Atlantic F117P 1000 W elektromos konvektor. Kisebb helyiségek fűtésére az Atlantic F117P elektromos radiátort ajánljuk. 1000 Wattos teljesítményével és kompakt méretével akár a fürdőszoba fűtésére is alkalmas.


Atlantic F117P 1500 W elektromos konvektor. 10-15 m2 fűtésére ajánlott az Atlantic F117P elektromos radiátor. 60 cm széles és 45 cm magas. 1500 Wattos teljesítményéhez 6,8 Amper áramot igényel a hálózatból.


Atlantic F117P 2000 W elektromos konvektor. Atlantic F117P elektromos radiátor család 2000 Wattos tagja. IP 24 (fröccsenő víz ellen) védelmemmel rendelkezik. Nagyobb szobák fűtésére ajánljuk.Kicsit több pénzért magasabb kategória?

Az Az Atlantic F117P elektromos konvektor kiváló szerkezet, de ha Önnek fontos a design és kicsivel több pénzért szeretne egy olyan elektormos konvektort, aminek speciális burkolata jobbal elosztja a hőt, ismerkedjen meg az Atlantic Altis radiátorokkal

Még több Atlantic elektromos radiátor itt »


Atlantic, F117P, fűtőtestek
Lépjen kapcsolatba velünk!