Információ Elfogadom

Atlantic Shangai

Atlantic Shangai

A Shangai Ecodomo a beépített mozgás és szellőztetés érzékelővel rendelkezik. Intelligens vezérlésnek köszönhetően a fűtőtest automatikusan csökkenti a hőmérsékletet, ha szellőztetést érzékel, vagy ha nem tartózkodik a helységben.Atlantic Shangai ecodomo 1500 W elektromos radiátor Atlantic Shangai

Atlantic Shangai ecodomo 1500 W elektromos radiátor

A Shangai Ecodomo a beépített mozgás és szellőztetés érzékelő segítségével rendelkezik. Új technológ..

125 490 Ft Nettó: 98 811 Ft

Atlantic Shangai ecodomo 2000 W elektromos radiátor Atlantic Shangai

Atlantic Shangai ecodomo 2000 W elektromos radiátor

A Shangai Ecodomo a beépített mozgás és szellőztetés érzékelővel rendelkezik. Új technológiánkkal cs..

146 390 Ft Nettó: 115 268 Ft

Tételek: 1 - 2 / 2 (1 oldal)

Atlantic Shangai elektromos radiátor

A Shangai Ecodomo a beépített mozgás és szellőztetés érzékelővel rendelkezik. Intelligens vezérlésnek köszönhetően a fűtőtest automatikusan csökkenti a hőmérsékletet, ha szellőztetést érzékel, vagy ha nem tartózkodik a helységben. Bekapcsol, ha szükséges fűtenie vagy mozgást érzékel a helységben.

Új technológiánkkal csökkenheti fűtési költségeit és intelligens fűtést varázsolhat otthonába. Az elektromos termosztáttal "komfort", "ECO", "fagyvédelem", "ki" funkciók közül választhat, a még kényelmesebb otthonért. A Sanghai Ecodomo elektromos radiátorok extrudált hőleadó alumínium felülettel rendelkeznek, így egyenletes meleg leadására képesek, a zajtalan működés mellett.

Ecodomo technológia. A Shangai Ecodomo elekromos radiátorok olyan vezérlővel rendelkeznek, melynek köszönhetően ha Ön nem tartózkodik a helyiségben vagy szellőztetést érzékel, akkor a hőmérsékletet folyamatosan csökkenti, majd jelenlét esetén azonnal elkezdi a helyiség visszamelegítését. A Shangai Ecodomo fűtőtestek extrudált alumínium felületének köszönhetően egyenletes hőelosztás érhető el, így kifejezetten komfortos érzést teremt otthonában.

Komfortos megoldás, akár nagy belmagasságú helyiségek esetén is, mivel a felfelé áramló levegő mellett a helyiséget az elektromos fűtőtest környezetében is felfűti.


Atlantic, Shangai, fűtőtestek