Információ Elfogadom

Atlantic Solius Ecodomo

Atlantic Solius Ecodomo

Az Atlantic Solius Ecodomo egy különleges készülék. Egyesíti a hagyományos konvektorok és a hősugárzók előnyeit. A fejlett vezérlesnek köszönhetően vezérlése pontos!Atlantic Solius Ecodomo 1000 W Elektromos fűtőpanel Atlantic Solius Ecodomo

Atlantic Solius Ecodomo 1000 W Elektromos fűtőpanel

Az 1000 Wattos Solius Ecodomo fűtőpanelt kisebb, kb 10 m2-es helyiségek fűtésére tervezték. Kiegészí..

72 990 Ft Nettó: 57 472 Ft

Atlantic Solius Ecodomo 1500 W Elektromos fűtőpanel Atlantic Solius Ecodomo

Atlantic Solius Ecodomo 1500 W Elektromos fűtőpanel

Az 1500 Watt fűtési teljesítménnyel rendelkező Solius Ecodomo kisebb, 15 m2 alatti helyiségek fűtésé..

85 990 Ft Nettó: 67 709 Ft

Atlantic Solius Ecodomo 2000 W Elektromos fűtőpanel Atlantic Solius Ecodomo

Atlantic Solius Ecodomo 2000 W Elektromos fűtőpanel

2000 Wattos Solius Ecodomo tömegével és megjelenésével is tiszteletet parancsol. 20 m2 körüli helyis..

96 990 Ft Nettó: 76 370 Ft

Tételek: 1 - 3 / 3 (1 oldal)

Atlantic Solius Ecodomo elektromos fűtőpanel


Mit kell tudnia az Atlantic Solius Ecodomo elektromos fűtőpanelről?

A Solius Ecomodo az Atlantic mérnökeinek innovatív fejlesztése. Az elektromos fűtőpanel belsejében olyan hősugárzó panel található, melynek köszönhetően a Solius Ecodomo modellek nem csak a szoba levegőjét melegítik fel, hanem széles spektrumú, többek között infra sugárzást bocsátanak ki, mellyel egyesítik a konvektorokat és az infra fűtést. Ennek köszönhetően olyan hőérzetet biztosítanak, mint a hagyományos fűtési megoldások, pl. cserépkályhák.


Új technológiánkkal csökkenheti fűtési költségeit és intelligens fűtést varázsolhat otthonába. Az elektromos termosztát által "komfort", "ECO", "fagyvédelem", "ki" és "időzítő" funkciók közül választhat, a még kényelmesebb otthonért. A Solious Ecomodo fűtőpanelek nagy hőleadó felülettel rendelkeznek, így egyenletesen adják le a meleget. Működésük zajtalan.


A készülékben nem fűtőbetét, hanem egy speciális alumíniumból készült fűtőpanel található. Intelligens megoldás, energiatakarékos működés, melyek segítségével energiamegtakarítást is elérhet, a hagyományos elektromos konvektorokhoz képest.


Atlantic Solius Ecodomo elektromos fűtőpanel

Atlantic Solius Ecodomo elektromos fűtőpanel

Az Atlantic Solius Ecodomo elektromos fűtőpanel jellemzői

termosztátnak és a fűtőbetét speciális megoldásainak köszönhetően teljesen csendes! Nincs kellemetlen kattogás, pattogás. A készülék teljesen csendes, ezért nyugodtan felszerelheti a háló vagy a gyerekszobába is. Az éjszakai pihenés ezzel a készülékkel teljesen zavartalan lehet.

Ecodomo technológia. A Solius Ecodomo fűtőpanelek a beépített mozgás és szellőztetés érzékelő különösen gazdaságossá teszi az elektromos fűtőtest üzemeltetését. Intelligens vezérlésnek köszönhetően a fűtőtest automatikusan ki kapcsol, ha szellőztetést érzékel, vagy ha nem tartózkodik a helységben és bekapcsol, ha szükséges fűtenie vagy mozgást érzékel a helységben.

Komfortos megoldás, akár nagy belmagasságú helyiségek esetén is, mivel a felfelé áramló levegő mellett a fűtőtest környezetét is felfűtik. Beépített hővédő kapcsolóval rendelkezik. A készülék, ha túlmelegszik kikapcsol. Ennek ellenére tilos a készüléket letakarni!

A készülék IP24-es védelemmel rendelkezik. Azaz a készülék kettős szigetelésű, nem igényel földelt konnektort, Ön nem tud megérinteni olyan alkatrészt ami áram alatt van és a készülék védve van a felfröccsenő víz ellen is, így a biztonsági előírások betartása mellett, akár a fürdőszobába is felszerelheti.

A készülék hófehér porfestett burkolatával és modern megjelenésével az Ön otthonában is jól mutat majd. Ráadásul könnyen áthelyezhető, így ha átrendezi lakását a készülék sosem lesz útban.

A készülék a beépítőkeret segítségével könnyen a falra szerelhető. A keret a készülék tartozéka, nem szükséges külön megvásárolnia. A felszereléshez a faltípusnak megfelelően 8mm es csavarokat ajánlunk. A szerelőkeretet 4 csavarral kell a falhoz rögzíteni. A szerelése egyszerű, ezt a műveletet Ön is elvégezheti.

A professzionális kategóriában elvárás a fokozott esztétikum. A készüléket úgy tervezték, hogy Ön be fogja kötni az elektromos hálózatba és nem lesznek a készülék körül kilógó kábelek. Ezért nincs a kábel végén villásdugó. A vezeték hossza kb. 1 méter. (Ha kéri szerelünk rá Önnek!)


Az Atlantic Solius Ecodomo elektromos fűtőpanel típusai

Atlantic Solius Ecodomo 1000 W Elektromos fűtőpanel Az 1000 Wattos Solius Ecodomo fűtőpanelt kisebb, kb 10 m2-es helyiségek fűtésére tervezték. Kiegészítő vagy főfűtésnek egyaránt kitűnő választás, ugyanis előtte tartózkodva rendkívül jó hőérzetet biztosít.


Atlantic Solius Ecodomo 1500 W Elektromos fűtőpanel Az 1500 Watt fűtési teljesítménnyel rendelkező Solius Ecodomo kisebb, 15 m2 alatti helyiségek fűtésére jelent kimagasló komfortérzettel megvalósított fűtési megoldást.


Atlantic Solius Ecodomo 2000 W Elektromos fűtőpanel 2000 Wattos Solius Ecodomo tömegével és megjelenésével is tiszteletet parancsol. 20 m2 körüli helyiségek komfortos és igényes fűtésmegoldása.


Alig van jobb ötletünk!

A Solius Ecodomo az egyik legjobb készülék a kínálatunkban. Csak a prémium kategória termékei képesek felvenni a versenyt a Solius innovatív megoldásaival. A következő termék-kategóriában már hőtároló képességgel és infra-filmmel kombinált fűtőtesteket talál.


Még több Atlantic elektromos radiátor itt »


  vagy   

Telefonos rendelésfelvétel: Hétfő-Péntek 10-14 óráig!