Atlantic prémium minőségű elektromos radiátorok

Atlantic prémium minőségű elektromos radiátorok
Atlantic prémium minőségű elektromos radiátorok. A Francia Atlantic cég magas minőségű és kiemelkedő beltartalommal rendelkező elektromos radiátorai.

Az Atlantic elektromos fűtőtestekről


A prémium kategóriás Atlantic fűtőtestekben innovációk egész sora biztosítja a kiemelt minőségű komfortérzetet. Intelligens szabályzók, fejlett vezérlés és minőségi anyagok.


A SMART készülékek a CozyTouch mobilalkalmazással fejlett és korszerű kezelést tesznek lehetővé, a készülék aktuális állapotának követése mellett a fűtési adatok elemzésére is lehetősége nyílik.


A kombinált technológiáknak köszönhetően a konvekciós és a sugárzó fűtés egy időben valósul meg hőtároló képesség mellett (Öntöttvas fűtőelemmel és kombinált, infrapanellel vagy filmmel szerelt készülékeink esetén). Ez a kombináció szinte egyedülálló nem csak hazánkban, de a globális fűtéspiacon is.


A prémium kategóriás készülékeket pár darabos raktárkészletről kínáljuk, de igény esetén rövid határidővel beszerezzük őket a kívánt teljesítményben.


A prémium Atlantic fűtőpanelek áttekintése

Atlantic Tatou elektromos fűtőpanel. A Tatou Smart Pilot IO az Atlantic cég legújabb fejlesztéseivel. Beépített mozgás és szellőztetésérzékelő, elektronikus termosztát, amit a Cozytouch alkalmazással akár a mobiltelefonjáról is vezérelhet. Nyomon követheti a fűtőtest működését, fogyasztását és több más, innovatív funkció közül választhat.


Atlantic Nirvana elektromos radiátor egy valódi elektromos radiátor, azaz nem csak konvekciós fűtést végez, hanem hősugárzást is megvalósít és egy speciális kompozit hőtároló réteg segítségével tárolja is a hőt! Ablaknyitás érzékelő, modern megjelenés, Francia design, Beépített hővédő kapcsoló a túlmelegedés ellen.


Atlantic Shangai elektromos radiátor Ecodomo technológiával. A Shangai Ecodomo elektromos radiátorok olyan vezérlővel rendelkeznek, melynek köszönhetően ha Ön nem tartózkodik a helyiségben vagy szellőztetést érzékel, akkor a hőmérsékletet folyamatosan csökkenti, majd jelenlét esetén azonnal elkezdi a helyiség visszamelegítését. A Shangai Ecodomo fűtőtestek extrudált alumínium felületének köszönhetően egyenletes hőelosztás érhető el, így kifejezetten komfortos érzést teremt otthonában.


Atlantic Oniris elektromos radiátor akár 45%-os energiamegtakarítást tesznek lehetővé életritmusának megtanulásával, intelligens vezérlési technológiájuk és a Cozytouch vezérlés révén mobiltelefonjáról is vezérelheti. A radiátor burkolata is alumíniumból készült, ezért a szokásosnál kellemesebb hőeloszlást biztosít.


Atlantic Galapagos elektromos radiátor különlegessége a thermofluid technológia. Az alumínium fűtőtest mellett a fűtőtest hővezető folyadékkal rendelkezik, hogy még egyenletesebb és kellemesebb hőelosztást biztosítson, valamint sokáig megőrizze a hőt. Remek komfortérzetet biztosít az Ön otthonában is!


Atlantic Maradja Smart Pilot IO öntött vas testének és a beépített fűtőfilmnek köszönhetően kifejezetten komfortos érzést biztosít, kellemes meleget teremtve otthonában. A Cozytouch technológia és az életritmushoz alkalmazkodó vezérlés kényelmesebbé teszi az elektromos radiátor használatát és akár 45%-os energiamegtakarítást tesznek lehetővé.


Atlantic Alipsis elektromos radiátor a hajlított üveg felületnek különlegesen elegáns megjelenéssel rendelkeznek, miközben két funkciós fűtőfelületük kényelmes meleget biztosít. Az előlap alatt az öntöttvas radiátor egyenletes hőleadást biztosít, miközben a fűtőfilm réteg diffúziós meleget ad.Atlantic, prémium, fűtőtestek

  vagy   
Küldjön Facebook üzenetet!
Küldjön Facebook üzenetet!