Információ Elfogadom

Atlantic Nirvana

Atlantic Nirvana

Az Atlantic Nirvana egy valódi elektromos radiátor, azaz nem csak konvekciós fűtést végez, hanem hősugárzást is megvalósít és egy speciális kompozit hőtároló réteg segítségével tárolja is a hőt!Atlantic Nirvana 1500 W elektromos radiátor Atlantic Nirvana

Atlantic Nirvana 1500 W elektromos radiátor

Az Atlantic Nirvana 1500W elektromos radiátor remek választás. Hőtároló képességével igazi "nehézsúl..

128 990 Ft Nettó: 101 567 Ft

Atlantic Nirvana 2000 W elektromos radiátor Atlantic Nirvana

Atlantic Nirvana 2000 W elektromos radiátor

Az Atlantic Nirvana 2000W elektromos radiátor remek választás. Hőtároló képességével igazi "nehézsúl..

148 690 Ft Nettó: 117 079 Ft

Tételek: 1 - 2 / 2 (1 oldal)

Atlantic Nirvana elektromos radiátor

Az Atlantic Nirvana az Atlantic cég professzionális vonalának a tagja. Abban különleges, és abban több a Solius Ecodomo készüléknél, hogy programozható digitális termosztáttal rendelkezik és a burkolata speciális. Egy szendvics szerkezetű hőtároló rétegnek köszönhetően tárolja is a hőt. 

Franciaországban ennél a készüléknél kezdődik a komfortos fűtőtestek világa.

A prémium szegmensben elvárás már, hogy a kábelek is esztétikusan rejtve legyenek, ezért ezek a készülékek nem rendelkeznek villásdugóval, hanem be kell kötni a készülék mögött kialakított dobozba. (Ha nem lehetséges ilyet kialakítani, kérésre mi  szerelünk villásdugót a készülékre..)

Az Atlantic Nirvana remek választás. 17 kg-os tömegével igazi "nehézsúlyú" versenyző a mezőnyben. Ezzel a radiátorral olyan komfortérzetet biztosíthat otthonában, mintha cserépkályhával vagy hagyományos fűtőtesttel melegítené fel otthonát.

Komfortos megoldás, akár nagy belmagasságú helyiségek esetén is, mivel a levegő az elektromos radiátor környezetét is felmelegíti.Borulásérzékelő, mely automatikusan kikapcsolja a készüléket, ha gyermeke, háziállata felborítaná, amennyiben Ön görgős kivitelben használja.

Ablaknyitás érzékelő, Modern megjelenés, francia design, Beépített hővédő kapcsoló a túlmelegedés ellen

Könnyen falra szerelhető, nem igényel szakembert, falbontást, csövezést

IP24, áramütés elleni védelemLépjen kapcsolatba velünk!