Atlantic Nirvana 2000 W elektromos radiátor

  • 147 800 Ft

  • Nettó: 116 378 Ft


Lehetséges választásokAz Atlantic Nirvana 2000W elektromos radiátor remek választás. Hőtároló képességével igazi "nehézsúlyú" versenyző a mezőnyben.


INGYENES SZÁLLÍTÁS AKÁR MÁSNAPRA!


2 vagy 5 ÉV GARANCIA!


KÉRJEN SEGÍTSÉGET VAGY RENDELJE MEG TELEFONON!


Atlantic Nirvana elektromos radiátor 2000W

Az Atlantic Nirvana az Atlantic cég professzionális vonalának a tagja. Abban különleges, és abban több a Solius Ecodomo készüléknél, hogy programozható digitális termosztáttal rendelkezik és a burkolata speciális. Egy szendvics szerkezetű hőtároló rétegnek köszönhetően tárolja is a hőt. 

Franciaországban ennél a készüléknél kezdődik a komfortos fűtőtestek világa.

A prémium szegmensben elvárás már, hogy a kábelek is esztétikusan rejtve legyenek, ezért ezek a készülékek nem rendelkeznek villásdugóval, hanem be kell kötni a készülék mögött kialakított dobozba. (Ha nem lehetséges ilyet kialakítani, kérésre ingyenesen szerelünk villásdugót a készülékre..)

Az Atlantic Nirvana remek választás. 17 kg-os tömegével igazi "nehézsúlyú" versenyző a mezőnyben. Ezzel a radiátorral olyan komfortérzetet biztosíthat otthonában, mintha cserépkályhával vagy hagyományos fűtőtesttel melegítené fel otthonát.

Komfortos megoldás, akár nagy belmagasságú helyiségek esetén is, mivel a levegő az elektromos radiátor környezetét is felmelegíti.Borulásérzékelő, mely automatikusan kikapcsolja a készüléket, ha gyermeke, háziállata felborítaná, amennyiben Ön görgős kivitelben használja.

Ablaknyitás érzékelő, Modern megjelenés, francia design, Beépített hővédő kapcsoló a túlmelegedés ellen

Könnyen falra szerelhető, nem igényel szakembert, falbontást, csövezést

IP24, áramütés elleni védelem


Műszaki adatok
Információk

Címkék: Atlantic, Nirvana, elektromos, radiátor, 2000W, Elektromos


  vagy   
Küldjön Facebook üzenetet!
Küldjön Facebook üzenetet!