Atlantic Shangai ecodomo 1500 W elektromos radiátor

  • 125 490 Ft

  • Nettó: 98 811 Ft


Lehetséges választásokA Shangai Ecodomo a beépített mozgás és szellőztetés érzékelő segítségével rendelkezik. Új technológiánkkal csökkenheti fűtési költségeit és intelligens fűtést varázsolhat otthonába.


MEGRENDELÉSRE SZERZZÜK BE ÖNNEK!


GARANCIA: 2 vagy 5 ÉV JÓTÁLLÁS!


MEGRENDELÉSHEZ kattintson a zöld MEGRENDELÉS gombra!

A FUTÁRNÁL KÉSZPÉNZZEL vagy ELŐRE UTALÁSSAL fizethet.

ÚJ készüléket vásárol, hivatalos Magyar GARANCIÁVAL!


A hónap ajánlata!

Május hónapban minden ATLANTIC elektromos fűtőtest vásárlásakor a 2 éves gyári garanciát 3 év kiterjesztett garanciával megtoldjuk, amiért most Önnek nem kell fizetnie. Így összesen 5 év jótállást kap!


SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE A RENDELÉSHEZ?


Atlantic Shangai ecodomo 1500 W elektromos radiátor

Az Atlantic  Shangai Ecodomo a beépített mozgás és szellőztetés érzékelővel rendelkezik. Intelligens vezérlésnek köszönhetően a fűtőtest automatikusan csökkenti a hőmérsékletet, ha szellőztetést érzékel, vagy ha nem tartózkodik a helységben. Bekapcsol, ha szükséges fűtenie vagy mozgást érzékel a helységben.

Új technológiánkkal csökkenheti fűtési költségeit és intelligens fűtést varázsolhat otthonába. Az elektromos termosztáttal "komfort", "ECO", "fagyvédelem", "ki" funkciók közül választhat, a még kényelmesebb otthonért. A Sanghai Ecodomo elektromos radiátorok extrudált hőleadó aluminium felülettel rendelkeznek, így egyenletes meleg leadására képesek, a zajtalan működés mellett.

Ecodomo technológia. A Shangai Ecodomo elekromos radiátorok olyan vezérlővel rendelkeznek, melynek köszönhetően ha Ön nem tartózkodik a helyiségben vagy szellőztetést érzékel, akkor a hőmérsékletet folyamatosan csökkenti, majd jelenlét esetén azonnal elkezdi a helyiség visszamelegítését. A Shangai Ecodomo fűtőtestek extrudált aluminium felületének köszönheteőn egyenletes hőelosztás érhető el, így kifejezetten komfortos érzést teremt otthonában.

Komfortos megoldás, akár nagy belmagasságú helyiségek esetén is, mivel a felfelé áramló levegő mellett a helyiséget az elektromos fűtőtest környezetében is felfűti.


Információk

Címkék: Atlantic Shangai, ecodomo, 1500, elektromos, radiátor, Atlantic

  vagy   

Telefonos rendelésfelvétel: Hétfő-Péntek 9-16 óráig!