Atlantic Shangai ecodomo 2000 W elektromos radiátor

  • 135 636 Ft

  • Nettó: 106 800 Ft


Lehetséges választásokA Shangai Ecodomo a beépített mozgás és szellőztetés érzékelő segítségével különösen gazdaságossá teszi az elektromos fűtőtest üzemeltetését. Új technológiánkkal csökkenheti fűtési költségeit és intelligens fűtést varázsolhat otthonába.


INGYENES SZÁLLÍTÁS AKÁR MÁSNAPRA!


2 vagy 5 ÉV GARANCIA!


KÉRJEN SEGÍTSÉGET VAGY RENDELJE MEG TELEFONON!


Atlantic Shangai ecodomo 2000 W elektromos radiátor

Az Atlantic  Shangai Ecodomo a beépített mozgás és szellőztetés érzékelő segítségével különösen gazdaságossá teszi az elektromos fűtőtest üzemeltetését. Intelligens vezérlésnek köszönhetően a fűtőtest automatikusan csökkenti a hőmérsékletet, ha szellőztetést érzékel, vagy ha nem tartózkodik a helységben. Bekapcsol, ha szükséges fűtenie vagy mozgást érzékel a helységben.

Új technológiánkkal csökkenheti fűtési költségeit és intelligens fűtést varázsolhat otthonába. Az elektromos termosztáttal "komfort", "ECO", "fagyvédelem", "ki" funkciók közül választhat, a még kényelmesebb otthonért. A Sanghai Ecodomo elektromos radiátorok extrudált hőleadó aluminium felülettel rendelkeznek, így egyenletes meleg leadására képesek, a zajtalan működés mellett.

Ecodomo technológia. A Shangai Ecodomo elekromos radiátorok olyan vezérlővel rendelkeznek, melynek köszönhetően ha Ön nem tartózkodik a helyiségben vagy szellőztetést érzékel, akkor a hőmérsékletet folyamatosan csökkenti, majd jelenlét esetén azonnal elkezdi a helyiség visszamelegítését. A Shangai Ecodomo fűtőtestek extrudált aluminium felületének köszönheteőn egyenletes hőelosztás érhető el, így kifejezetten komfortos érzést teremt otthonában.

Komfortos megoldás, akár nagy belmagasságú helyiségek esetén is, mivel a felfelé áramló levegő mellett a helyiséget az elektromos fűtőtest környezetében is felfűti.


Információk

Címkék: Atlantic Shangai, ecodomo, 2000, elektromos, radiátor, Atlantic


  vagy   
Küldjön Facebook üzenetet!
Küldjön Facebook üzenetet!