30% megtakarítás. Mese vagy valóság?

Az Atlantic Solius Ecodomo egy különleges fűtőtest!

Olvassa el a részleteket, mert ez a fűtőpanel más, mint egy hagyományos konvektor!

A jó minőségű elektromos konvektorokban általában egy megnövelt hőleadású, fűtőbordás fűtőelem dolgozik. Ez a fűtőelem melegíti fel a levegőt, ami a konvektor szellőzőrácsán keresztül felszáll és ezzel fűti a helyiséget ahová felszerelték.


Az Atlantic Solius Ecodomoban egy speciális, alumínium fűtőpanelt szereltek, amely nem csak a felszálló levegő segítségével fűti a helyiséget, hanem a perforált (lyukacsos) előlapon keresztül a készülék előterét is felmelegíteni.

infrafűtés és konvekciós fűtés egyben
Konvekció és hősugárzás egyben


Ez különösen komfortossá teszi a készüléket és nagyon kellemes hőérzetet eredményez. Sokan egy cserépkályha melegéhez hasonlítják azt, amit a készülék közelében érezni.

Mivel a készülék előtti teret is felmelegíti, a Solius Ecodomo alkalmas nagy belmagasságú helyiségek fűtésére is.

Védelem a felfröccsenő víz ellen, nagy pontosságú elektronikus termosztát, hangtalan működés, pormentes folyamat, hőkapcsoló, gyerekzár stb. Ez a készülék mindent tud, amire egy elektromos fűtőtestnek tudnia kell, és van pár extra funkciója is, amivel igazán gazdaságossá tehető a működése.

Extra funkciók segítenek a spórolásban

Gazdaságos elektromos fűtőpanel
Gazdaságos elektromos fűtőpanel


Sokan nem is gondolnak bele, milyen gyakran fűtenek egy szobában, amikor nem is tartózkodnak benne. Amikor a konyhában ebédet főznek, vagy átszaladnak a szomszédba, amikor leugranak a közérbe...

A Solius Ecodomo intelligens rendszere ilyenkor pár fokkal leveszi a fűtést. Ha a készülék érzékelője mozgást érez, visszakapcsol és pillanatokon belül visszaállítja a kívánt hőmérsékletet.

Az elektromos fűtés egyik nagy előnye a gyors felfűtés. Ezt használja ki a készülék és az a pár fok amivel kevesebb van a szobában amikor üres, fel sem fog tűnni Önnek. A hónap végére ezek a percek hosszú órákká adódnak össze és valóban értékelhető megtakarítást eredményez Önnek!


Atlantic Solius Ecodomo
Atlantic Solius Ecodomo


Az ablaknyitás érzékelő is hasonló elven működik. Ha a készülék érzékeli, hogy Ön ablakot nyit, lekapcsol és nem fűti feleslegesen az utcát. Mivel gyorsan felfűt, a szellőztetés után hamar visszaáll a beállított hőmérséklet.

Az összes megtakarítás egy gyenge vezérléssel ellátott készülékhez képest akár 30% is lehet!

Ha megengedhet magának egy kis extra kényelmet vásároljon egy Solius Ecodomot. Csupa pozitív véleményt és visszajelzést kaptunk ügyfeleinktől!

Ha egy igazán kiváló fűtőtestet keres, ebben a készülékben Ön sem fog csalódni!

Vásároljon egyet most! (Raktárról szállítjuk, akár másnapra.)


  vagy   
Küldjön Facebook üzenetet!
Küldjön Facebook üzenetet!