Információ Elfogadom

Hőáramlás és hősugárzás egyetlen készülékben?

Olvassa el a részleteket, mert ez a fűtőpanel más, mint egy hagyományos konvektor!

Az Atlantic Solius Ecodomo-ban egy speciális, alumínium fűtőpanelt szereltek, amely nem csak a felszálló levegő segítségével fűti a helyiséget, hanem a perforált (lyukacsos) előlapon keresztül a készülék előterét is felmelegíteni. Szakértői mérések szerint körülbelül 1/3 rész hősugárzás és 2/3 rész konvekciós (hőáramlás) valósul meg a Solius Ecodomo működése során!

infrafűtés és konvekciós fűtés egyben
Konvekció és hősugárzás egyben


Ez különösen komfortossá teszi a készüléket és nagyon kellemes hőérzetet eredményez. Sokan egy cserépkályha melegéhez hasonlítják azt, amit a készülék közelében érezni.

Mivel a készülék előtti teret is felmelegíti, a Solius Ecodomo alkalmas lehet nagy belmagasságú helyiségek fűtésére is.

Védelem a felfröccsenő víz ellen, nagy pontosságú elektronikus termosztát, hangtalan működés, pormentes folyamat, hőkapcsoló, gyerekzár stb. Ez a készülék mindent tud, amire egy elektromos fűtőtestnek tudnia kell, és van pár extra funkciója is, amivel igazán komfortossá tehető a működése.

Extra funkciók segítenek a vezérlésben

Gazdaságos elektromos fűtőpanel
Gazdaságos elektromos fűtőpanel


Sokan nem is gondolnak bele, milyen gyakran fűtenek egy szobában, amikor nem is tartózkodnak benne. Amikor a konyhában ebédet főznek, vagy átszaladnak a szomszédba, amikor leugranak a közérbe...

A Solius Ecodomo intelligens rendszere ilyenkor pár fokkal leveszi a fűtést. Ha a készülék érzékelője mozgást érez, visszakapcsol és pillanatokon belül visszaállítja a kívánt hőmérsékletet. (Ez a funkció kikapcsolható, ha Ön folyamatossan egy adott hőfokon szeretné tartani a helyiség hőmérsékletét.)

Az elektromos fűtés egyik nagy előnye a gyors felfűtés. Ezt használja ki a készülék és az a pár fok amivel kevesebb van a szobában amikor üres, fel sem fog tűnni Önnek. A hónap végére ezek a percek hosszú órákká adódnak össze.

Atlantic Solius Ecodomo
Atlantic Solius Ecodomo


Az ablaknyitás érzékelő is hasonló elven működik. Ha a készülék érzékeli, hogy Ön ablakot nyit, lekapcsol és nem fűti feleslegesen az utcát. Mivel gyorsan felfűt, a szellőztetés után hamar visszaáll a beállított hőmérséklet.

Ha megengedhet magának egy kis extra kényelmet vásároljon egy Solius Ecodomot. Ha egy igazán kiváló fűtőtestet keres, ebben a készülékben Ön sem fog csalódni!

Vásároljon egyet most! (Raktárról szállítjuk, akár másnapra.)

Lépjen kapcsolatba velünk!


Kövessen a facebookon!

Érdekességek, hasznos információk és időnként 1-2 kihagyhatatlan akció.
FIGYELEM!

Elérhetőségeink (Telefonszám, e-mail cím) direkt marketing, tudományos, közvélemény- vagy piackutatási célokra nem használhatók fel!  vagy   

Telefonos rendelésfelvétel: Hétfő-Péntek 10-14 óráig!