Információ Elfogadom

BEHA fűtőpanel

BEHA fűtőpanel

A BEHA fűtőpaneleket a norvégiai Porsgrunn városában gyártják. A gyár 1912 óta elektronikai termékeket gyárt, jelenleg 10 millió terméket évente. A fűtőpanelek 2014-ben megújultak, míg 2016-ban és 2018-ban a vezérlések és termosztátok terén történtek fejlesztések. A termék esztétikus, strapabíró csomagolásban jut el a végfelhasználóhoz.


BEHA fűtőpanel

A BEHA fűtőpaneleket a norvégiai Porsgrunn városában gyártják.

A gyár 1912 óta elektronikai termékeket gyárt, jelenleg 10 millió terméket évente. 1912-ben az első elektromos fűtőkészülék hasonlított a mai kisméretű kályhákra, elektromos ellenállásos fűtőbetét szolgáltatta a meleget. Később konyhai gépekkel bővült a termékpaletta, mindezek mellett húzóágazat az elektromos fűtőpanelek gyártása.

A fűtőpanelek 2014-ben megújultak, 2016-ban, majd 2018-ban a vezérlések és termosztátok terén történtek fejlesztések.  A legújabb típus (PV és LV sorozat) akár okostelefonról wifi hálózaton keresztül is programozható) A termék esztétikus, strapabíró csomagolásban jut el a végfelhasználóhoz.

A BEHA elektromos konvektorokat alapvetően otthonok fűtésére tervezték, széles méretválasztéka miatt rugalmasan alakítható ki mindenféle lakóhelyiség fűtése. A radiátor egyszerű, felhasználóbarát, moduláris felépítésének köszönhetően egyedi igényekre szabható (digitális hőmérséklet szabályzó)


BEHA, fűtőpanel
Lépjen kapcsolatba velünk!

  vagy   

Telefonos rendelésfelvétel: Hétfő-Péntek 10-14 óráig!