Climastar Etna hordozható fűtőpanel

  • 69 900 Ft

  • Nettó: 55 039 Ft


Lehetséges választások


  • Gyártó: Climastar
  • Cikkszám: CLIMASTAR ETNA
  • Forgalmazó: NordArt
  • Készlet információ: Megrendelésre!

Climastar Etna hordozható fűtőpanel a felületi sugárzás alapon a hőt körülbelül 30%-ban adja le, tárolja és ezáltal energiát takarít meg.


INGYENES SZÁLLÍTÁS 2-3 NAPON BELÜL!


GARANCIA: 5 ÉV JÓTÁLLÁS!


SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE A RENDELÉSHEZ?


MEGRENDELÉSHEZ kattintson a zöld MEGRENDELÉS gombra!

A FUTÁRNÁL KÉSZPÉNZZEL vagy ELŐRE UTALÁSSAL fizethet.

ÚJ készüléket vásárol, hivatalos Magyar GARANCIÁVAL!


CLIMASTAR ETNA - a hordozható fűtés


• Előfordult, hogy kisebb helyiségben nem maradt szabad falfelület?

• Szeretne elektromos fűtést alkalmazni, de nem tetszettek a falon lévő készülékek?

• Szeretné több helyiségben, más-más időben is használni egyetlen készüléket?

• Szeretné lecserélni az áramfaló olajradiátorát?

• Nem szeretné a fűtőtest köré rendezni a szobát?


Ha ezek közül egyre is igennel válaszolt, akkor az Etna-sorozat az Ön számára a legjobb választás.A HORDOZHATÓ FŰTŐTEST – alaptulajdonságok, kivitel, teljesítmény


Első pillantásra nem igazán néz ki fűtőtestnek, inkább tűnik műalkotásnak, vagy dísztárgynak. Szinte beleolvad a környezetébe, felveszi az enteriőr stílusát.

Legyen szó akár high-tech berendezésről, vagy stílbútorokról, kastélyról, vagy panellakásról, irodáról, vagy üzlethelyiségről, a Climastar minden környezetben az ideális megoldás.Első pillantásra nem igazán néz ki fűtőtestnek, inkább tűnik műalkotásnak, vagy dísztárgynak. Szinte beleolvad a környezetébe, felveszi az enteriőr stílusát.

Legyen szó akár high-tech berendezésről, vagy stílbútorokról, kastélyról, vagy panellakásról, irodáról, vagy üzlethelyiségről, a Climastar minden környezetben az ideális megoldás.A hagyományos fűtőpanelek és hősugárzók csak akkor adnak meleget, amikor bekapcsolt állapotban vannak, tehát csak hőközvetítők, hőtartó képességük csekély.

A CLIMASTAR elektromos fűtőpaneleknél az előlapon található speciális szilikát borítás (Dual Kherr) még hosszú időn keresztül melegen tartja a panelt, ezáltal energiát tud megtakarítani.

A fűtőtestekhez kapcsolódó Dual-Kher előlapnak köszönheti minden Climastar termék a  nagyfokú hatékonyságát – mellyel merően más működési elvet valósít meg a fűtőtestek széles  piacán.

Ezt a két rétegű szilícium-oxid és alumínium-oxid előlap biztosítja, amely egyedi megjelenést és  környezetbarát üzemeltetést tesz lehetővé. A szilícium-oxid tökéletes hőtartó képességgel, az alumínium-  oxid pedig kiváló hővezető képességgel rendelkezik. Ennek segítségével tudja megvalósítani minden  Climastar fűtőtest a takarékosságot az innovációt és méltán érdemelte ki minden termékünk az “ökológikus  fűtésrendszer” elnevezést.

A Climastar elektromos fűtőtestek minden olyan minősítéssel rendelkeznek, melyek európaszerte  elismertek. Ezek közül a leginkább ismeretes a CE és az ISO minősítés.


Rendelhető felületek:

Fehér pala, fekete pala, fehér mészkő, oxidált mészkő


Műszaki adatok
Információk

Címkék: Climastar, Etna, hordozható, fűtőpanel, Hordozható, fűtés

  vagy   

Telefonos rendelésfelvétel: Hétfő-Péntek 9-16 óráig!