DEVIdry 100 1mx1m 1m² - 40W

  • 20 117 Ft

  • Nettó: 15 840 FtDEVIdry 100 1mx1m 1m² - 40W - 89300020 (Devi). Szivacs-szőnyegbe ágyazott egyeres fűtőszál gyorscsatlakozó rendszerrel. Padlófűtés utólagos kialakítására, bontás nélkül!


20 000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS!


MEGRENDELÉSHEZ kattintson a zöld MEGRENDELÉS gombra!

A FUTÁRNÁL KÉSZPÉNZZEL vagy ELŐRE UTALÁSSAL fizethet.

ÚJ készüléket vásárol, hivatalos Magyar GARANCIÁVAL!


A hónap ajánlata!

Június hónapban minden ATLANTIC elektromos fűtőtest vásárlásakor a 2 éves gyári garanciát 3 év kiterjesztett garanciával megtoldjuk, amiért most Önnek nem kell fizetnie. Így összesen 5 év jótállást kap!


Csatlakozzon a FűtésPiac panrtnerklubhoz!

Lépjen be a FűtésKlubba és 3 KUPONT kap ajándékba!


SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE A RENDELÉSHEZ?


Szivacs-szőnyegbe ágyazott egyeres fűtőszál gyorscsatlakozó rendszerrel. Szárazépítésű burkolatok (pl. laminált padló, parketta, padlószőnyeg) alá használható "csináld magad" padlófűtés. Felújításokhoz, ideiglenes megoldásokhoz ideális. Az 1m széles szőnyegeket egymásba kell csatlakoztatni, és közvetlenül rakható a melegburkolat. A különböző hosszúságú szőnyegek mindegyikének elejéből és végéből 25-25 cm-e nem fűtött. A szőnyeg bevágható.

A fűtetlen részekre kitöltőszőnyeget kell használni. A rendszernek saját, konnektorba dugható, falra szerelhető, gyorscsatlakozóval ellátott vezérlőkészüléke van, így a kivitelezés házilag is elvégezhető. Akár kizárólagos fűtésre is alkalmas.

Ügyeljen arra, hogy a padlófűtés használatakor ne alakulhasson ki hőgóc. A hőgócok kialakulása megelőzhető ha a beépített padlófűtés hőleadása homogén, nincs olyan tényező (pl. bútor), amely a hő leadását akadályozza. Ezért fontos a megfelelő hőelvonás (szellőzés) biztosítása pl. a bútorok alatt.

A fektetés tervezésekor ügyeljen arra, hogy a Devidry™ fűtőegység ne kerüljön beépített szekrény, kandalló, konyhabútor, rögzített bútorok stb. alá. Ilyen esetekben Devidry™ kitöltőszőnyeget kell alkalmazni.


Műszaki adatok
Fontos információk!
Lépjen kapcsolatba velünk!

Címkék: DEVIdry, 100, 1mx1m, 1m², 40W, Devidry, parketta, alá, Devi

  vagy   

Telefonos rendelésfelvétel: Hétfő-Péntek 10-16 óráig!

Küldjön Facebook üzenetet!
Küldjön Facebook üzenetet!