DEVIdry 100 1mx5m 5m² - 440W

  • 90 386 Ft

  • Nettó: 71 170 FtDEVIdry 100 1mx5m 5m² - 440W - 89300028 (Devi). Szivacs-szőnyegbe ágyazott egyeres fűtőszál gyorscsatlakozó rendszerrel. Padlófűtés utólagos kialakítására, bontás nélkül!


20 000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS!


SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE A RENDELÉSHEZ?


MEGRENDELÉSHEZ kattintson a zöld MEGRENDELÉS gombra!

A FUTÁRNÁL KÉSZPÉNZZEL vagy ELŐRE UTALÁSSAL fizethet.

ÚJ készüléket vásárol, hivatalos Magyar GARANCIÁVAL!


Szivacs-szőnyegbe ágyazott egyeres fűtőszál gyorscsatlakozó rendszerrel. Száraz építésű burkolatok (pl. laminált padló, parketta, padlószőnyeg) alá használható "csináld magad" padlófűtés. Felújításokhoz, ideiglenes megoldásokhoz ideális. Az 1m széles szőnyegeket egymásba kell csatlakoztatni, és közvetlenül rakható a meleg burkolat.

A különböző hosszúságú szőnyegek mindegyikének elejéből és végéből 25-25 cm-e nem fűtött. A szőnyeg bevágható. A fűtetlen részekre kitöltőszőnyeget kell használni. A rendszernek saját, konnektorba dugható, falra szerelhető, gyorscsatlakozóval ellátott vezérlőkészüléke van, így a kivitelezés házilag is elvégezhető. Akár kizárólagos fűtésre is alkalmas.

Ügyeljen arra, hogy a padlófűtés használatakor ne alakulhasson ki hőgóc. A hőgócok kialakulása megelőzhető ha a beépített padlófűtés hőleadása homogén, nincs olyan tényező (pl. bútor), amely a hő leadását akadályozza. Ezért fontos a megfelelő hőelvonás (szellőzés) biztosítása pl. a bútorok alatt.

A fektetés tervezésekor ügyeljen arra, hogy a Devidry™ fűtőegység ne kerüljön beépített szekrény, kandalló, konyhabútor, rögzített bútorok stb. alá. Ilyen esetekben Devidry™ kitöltőszőnyeget kell alkalmazni.


Műszaki adatok
Információk

Címkék: DEVIdry, 100, 1mx5m, 5m², 440W, Devidry, parketta, alá, Devi

  vagy   

Telefonos rendelésfelvétel: Hétfő-Péntek 9-16 óráig!