Információ Elfogadom

Elektromos fűtőtestek

Elektromos fűtőkészülékek, melyek a meglévő fűtésrendszertől függetlenül üzemeltethetők!


Az esztétikus kialakítású, falra szerelhető fűtőtestek beépítése gyors és egyszerű. A fűtésrendszer karbantartást nem igényel, üzemeltetési költsége rendkívül kedvező. A hosszú élettartamú, csendes, megbízható fűtőelem egyenletes hőleadást, a beépített termosztát pedig precíz szabályozást biztosít.


Stílusos helyiségfűtés


A készülék kivitelétől, a hőleadó típusától és a fűtési technológiától függően három csoportba soroljuk a fűtőtesteket:


1. Konvektorok:

A fűtőelemen áthaladó hideg levegő felmelegszik és természetes konvekció következtében cirkulál a helyiségben. A forgalmazott típusok mindegyike elektronikus termosztáttal kapható, mely pontossága révén optimális energiafelhasználást és megfelelő komfortszintet biztosít..


2. Fűtőpanelek:

Konvekciós mód mellett a nagyméretű alumínium fűtőtestnek és a perforált takarólemeznek köszönhetően sugárzó panelként is működik. Nappalikba, nagy belmagasságú helyiségekbe használhatók.


3. Radiátorok:

Kellemes, egyenletes hőleadással érhető el a maximális komfortérzet. Az elektromos radiátorok nem csak sugározzák, de tárolják is a hőt. A hőmérséklet változásra gyorsan és hatékonyan reagálnak.Elektromos fűtés blog - vissza a tartalomjegyzékhez »


Lépjen kapcsolatba velünk!


Kövessen a facebookon!

Érdekességek, hasznos információk és időnként 1-2 kihagyhatatlan akció.
FIGYELEM!

Elérhetőségeink (Telefonszám, e-mail cím) direkt marketing, tudományos, közvélemény- vagy piackutatási célokra nem használhatók fel!  vagy   

Telefonos rendelésfelvétel: Hétfő-Péntek 10-14 óráig!