Elektromos fűtőtestek

Elektromos fűtőkészülékek, melyek a meglévő fűtésrendszertől függetlenül üzemeltethetők!


Az esztétikus kialakítású, falra szerelhető fűtőtestek beépítése gyors és egyszerű. A fűtésrendszer karbantartást nem igényel, üzemeltetési költsége rendkívül kedvező. A hosszú élettartamú, csendes, megbízható fűtőelem egyenletes hőleadást, a beépített termosztát pedig precíz szabályozást biztosít.


Stílusos helyiségfűtés


A készülék kivitelétől, a hőleadó típusától és a fűtési technológiától függően három csoportba soroljuk a fűtőtesteket:


1. Konvektorok:

A fűtőelemen áthaladó hideg levegő felmelegszik és természetes konvekció következtében cirkulál a helyiségben. A forgalmazott típusok mindegyike elektronikus termosztáttal kapható, mely pontossága révén optimális energiafelhasználást és megfelelő komfortszintet biztosít..


2. Fűtőpanelek:

Konvekciós mód mellett a nagyméretű alumínium fűtőtestnek és a perforált takarólemeznek köszönhetően sugárzó panelként is működik. Nappalikba, nagy belmagasságú helyiségekbe használhatók.


3. Radiátorok:

Kellemes, egyenletes hőleadással érhető el a maximális komfortérzet. Az elektromos radiátorok nem csak sugározzák, de tárolják is a hőt. A hőmérséklet változásra gyorsan és hatékonyan reagálnak.http://futespiac.hu/atlantic-solius-ecodomo.html


Elektromos fűtés blog - vissza a tartalomjegyzékhez »  vagy   
Küldjön Facebook üzenetet!
Küldjön Facebook üzenetet!