Információ Elfogadom

Elektromos kazán

Az elektromos kazánok alacsony beruházási és alacsony szerelési költséggel telepíthetők.


Elektromos kazán

Az elektromos kazánoknak több előnyös tulajdonságuk van a hagyományos vegyes tüzelésű és a gázkazánokkal szemben.

Mivel nincs égéstermék, nincsenek füstgázok, így nincs szén-monoxid vagy szén-dioxid veszély. Az elektromos kazánok biztonságosan üzemeltethetők! Teljesen szagmentesen!

Kényelmes, mert nem kell a fűtőanyag beszerzésével bajlódnia, nem kell tárolnia, nem kell kéményt építeni és karbantartani.Meglévő házakba és lakásokba is könnyű beszerelni.

Gazdaságos, mert nincs energiahordozó tárolási költség, nemszükséges fűtőhelyiség és tárolótér, illetve ezek más célra felhasználhatók,nincs szükség a kazán vagy olajtároló tisztítására sem.

További előnyük, hogy nincs minimális nyomás igény, és a maximális nyomás 5 bár is lehet, azaz igen tág keretek között alkalmazhatók.

A környezetbarát technológia miatt olyan háztartásokba is ajánljuk, ahol fontos a környezettudatosság vagy egyszerűen csak tartanak a gázbevezetésétől.

Az elektromos kazánok alacsony beruházási és alacsony szerelési költséggel telepíthetők.

A kazán radiátoros fűtésre, padlófűtésre, falfűtésre vagy mennyezetfűtésre is alkalmas, állítható teljesítménnyel abszolút tökéletes hőkomfortot ad, mivel a víz hőmérséklete szabályozható.

Az EU megszigorította a kéményes gázkazánok és cirkó küzemeltetését. Az elektromos kazánok üzemeltetéséhez nincs szükség kéményre.

Az általunk kínált villanykazán 100%-os hatékonysággal rendelkezik, és nincs környezetszennyező hatása.

Központi fűtési rendszerek elsődleges és kisegítő hőforrásaként, vagy használati meleg víz előállításra használt Centrometal elektromos kazánok, digitális szabályzóval. Egy- vagy háromfázisú elektromos csatlakozásról, kémény és légcsere igénye nélkül, hangtalanul üzemelő fűtőegységek.  


Lépjen kapcsolatba velünk!

  vagy   

Telefonos rendelésfelvétel: Hétfő-Péntek 10-14 óráig!