Információ Elfogadom

Elektromos törölközőszárító

Az elektromos törölközőszárító radiátor nem csak a törölközőit tarthatja szárazon, de a fürdőszoba elektromos fűtését is megoldhatja.Thermor Riva3 500W fürdőszobai elektromos törölközőszárító radiátor Elektromos törölközőszárító

Thermor Riva3 500W fürdőszobai elektromos törölközőszárító radiátor

Thermor Riva3 törölközőszárító radiátor 500W-os kivitelben. Innovatív, nagy pontosságú digitális ter..

89 900 Ft Nettó: 70 787 Ft

Thermor Riva3 750W fürdőszobai elektromos törölközőszárító radiátor Elektromos törölközőszárító

Thermor Riva3 750W fürdőszobai elektromos törölközőszárító radiátor

Thermor Riva3 törölközőszárító radiátor 750W-os kivitelben. Innovatív, nagy pontosságú digitális ter..

109 900 Ft Nettó: 86 535 Ft

Thermor Riva3 1000W fürdőszobai elektromos törölközőszárító radiátor Elektromos törölközőszárító

Thermor Riva3 1000W fürdőszobai elektromos törölközőszárító radiátor

Thermor Riva3 törölközőszárító radiátor 1000W-os kivitelben. Innovatív, nagy pontosságú digitális te..

126 900 Ft Nettó: 99 921 Ft

Tételek: 1 - 3 / 3 (1 oldal)

Az elektromos törölközőszárító


A törölközőszárító radiátorok csendesen üzemelnek. Termosztátjuk pontosan kapcsolja a készüléket, amely így precízen tartja az előre beállított értéket.


Kezelőfelületük áttekinthető. Programválasztó és bizonyos típusokon speciális kezelőszervek segítik beállítani a kreatív programokat, pl. gyors-szárítás vagy turbó mód.


A készülék csövei egy speciális összetételű fűtőfolyadékkal vannak gyárilag megtöltve. Nem igényelnek semmilyen karbantartást, nem szükséges sem cserélni sem után tölteni. A készülék kis mértékben tárolja a hőt, így még optimálisabban járul hozzá az energiatakarékos működéshez.


Fürdéskor jólesik a meleg. Ezért célszerű nagyobb készüléket választani, hogy legyen benne fűtési tartalék és fürdéskor gyorsan fel tudja fűteni a helyiséget a kívánt hőmérsékletre.


Szinte minden elektromos törölközőszárító radiátor tartalmaz fagyvédő funkciót, vagy rendelkezik olyan programmal, hogy a radiátor fagyvédelemre is használható legyen. Ilyen esetben a készülék csak 7 fok körüli hőmérsékleten tartja a helyiséget, hogy a vízvezetékek ne fagyhassanak el.


A törölközőszárító radiátorok nem rendelkeznek villásdugóval. Úgy tervezték őket, hogy a maximális biztonság érdekében fixen be legyenek kötve az elektromos hálózatba. A készülékek kettős szigeteléssel vannak ellátva, azaz Ön nem tud olyan alkatrészt megérinteni ami áramütést okozhat.


Bizonyos típusok rendelkeznek olyan speciális funkcióval, ami lehetővé teszi, hogy a készüléket rövid időre maximális fűtési teljesítményre kapcsoljuk. (Boost vagy turbo mód) Ez a funkció önnek is hasznos lehet, ha gyorsabban szeretné felfűteni a helyiséget, vagy szeretné ha a törölközők gyorsabban száradjanak meg.


A törölközőszárító radiátorok fűtőbetétje zárt. Csendes, hangtalan és pormentes fűtési folyamatban a speciális folyadékkal töltött csövek egyenletesen sugározzák a meleget.


A készülékek 500 és 1000 Watt között vásárolhatók meg. Tervezéskor vegye figyelembe, hogy ezek a készülékek elsősorban törölközők szárítására lettek kifejlesztve, nem egy helyiség folyamatos fűtésére. A a fürdőszoba fűtése is cél, akkor lehetséges, hogy valamely más készülékkel kombinálva (elektromos konvektor vagy infrapanel) lehet elérni a kívánt fűtési célt. Nagyobb fürdőszobákban célszerű elektromos konvektorokkal kombinált megoldást alkalmazni, ahol a fűtésért külön fűtőtest felel.


A nagyobb méretű fürdőszobai radiátorok szállítása nem minden esetben egyszerű, időnként a túlméret miatt hosszabb határidővel vagy speciálisan egyeztetett feltételekkel tudjuk vállalni a készülék szállítását. Erről minden esetben írunk a termékek mellett.Az elektromos törölközőszárítók áttekintése

Atlantic RSS-2012 elektromos törölközőszárító radiátor Egyenes design, (a doris készülék ívelt). Az elektromos törölközőszárító belsejében egy speciális folyadék áramlik, így gyorsan kellemes meleget csinál és még a törölközőit is szárazon tartja!


Atlantic Doris 2 elektromos törölközőszárító radiátor. Szép és praktikus ívelt formájával tűnik ki a kínálatból. Turbó funkció a gyors szárításhoz. Speciális folyadékkal töltve, karbantartást nem igényel. Méretei optimálisak, praktikusan szélesebb mint a többi típus.


Thermor Riva 2 Egyenes design, A beállított funkciókat, és az elektromos fűtés állapotát a kezelőszerveken világító LED-ek jelzik, így egy pillantás alatt átlátható a készülék pillanatnyi beállítása és működése.


Törölközőszárítós infrapanel a fürdőszobák, zuhanyzó helyiségek nélkülözhetetlen kelléke lehet, ha a korábbi fűtésrendszer kialakításánál kimaradt a törölközőszárítós radiátor! Könnyen felszerelhető, azonnal használható kiváló termék


DEVI (devirail) elektromos törölközőszárító radiátor Egyszerűbb, fix teljesítményű törölközőszárítók. Nem minden típus rendelkezik beállítási lehetőséggel. Konnektorba csatlakoztatható.Elektromos, törölközőszárító
Lépjen kapcsolatba velünk!

  vagy   

Telefonos rendelésfelvétel: Hétfő-Péntek 10-14 óráig!