Információ Elfogadom

Elektromos törölközőszárító

Az elektromos törölközőszárító radiátor nem csak a törölközőit tarthatja szárazon, de a fürdőszoba elektromos fűtését is megoldhatja.


Az elektromos törölközőszárító


A törölközőszárító radiátorok csendesen üzemelnek. Termosztátjuk pontosan kapcsolja a készüléket, amely így precízen tartja az előre beállított értéket.


Kezelőfelületük áttekinthető. Programválasztó és bizonyos típusokon speciális kezelőszervek segítik beállítani a kreatív programokat, pl. gyors-szárítás vagy turbó mód.


A készülék csövei egy speciális összetételű fűtőfolyadékkal vannak gyárilag megtöltve. Nem igényelnek semmilyen karbantartást, nem szükséges sem cserélni sem után tölteni. A készülék kis mértékben tárolja a hőt, így még optimálisabban járul hozzá az energiatakarékos működéshez.


Fürdéskor jólesik a meleg. Ezért célszerű nagyobb készüléket választani, hogy legyen benne fűtési tartalék és fürdéskor gyorsan fel tudja fűteni a helyiséget a kívánt hőmérsékletre.


Szinte minden elektromos törölközőszárító radiátor tartalmaz fagyvédő funkciót, vagy rendelkezik olyan programmal, hogy a radiátor fagyvédelemre is használható legyen. Ilyen esetben a készülék csak 7 fok körüli hőmérsékleten tartja a helyiséget, hogy a vízvezetékek ne fagyhassanak el.


A törölközőszárító radiátorok nem rendelkeznek villásdugóval. Úgy tervezték őket, hogy a maximális biztonság érdekében fixen be legyenek kötve az elektromos hálózatba. A készülékek kettős szigeteléssel vannak ellátva, azaz Ön nem tud olyan alkatrészt megérinteni ami áramütést okozhat.


Bizonyos típusok rendelkeznek olyan speciális funkcióval, ami lehetővé teszi, hogy a készüléket rövid időre maximális fűtési teljesítményre kapcsoljuk. (Boost vagy turbo mód) Ez a funkció önnek is hasznos lehet, ha gyorsabban szeretné felfűteni a helyiséget, vagy szeretné ha a törölközők gyorsabban száradjanak meg.


A törölközőszárító radiátorok fűtőbetétje zárt. Csendes, hangtalan és pormentes fűtési folyamatban a speciális folyadékkal töltött csövek egyenletesen sugározzák a meleget.


A készülékek 500 és 1000 Watt között vásárolhatók meg. Tervezéskor vegye figyelembe, hogy ezek a készülékek elsősorban törölközők szárítására lettek kifejlesztve, nem egy helyiség folyamatos fűtésére. A a fürdőszoba fűtése is cél, akkor lehetséges, hogy valamely más készülékkel kombinálva (elektromos konvektor vagy infrapanel) lehet elérni a kívánt fűtési célt. Nagyobb fürdőszobákban célszerű elektromos konvektorokkal kombinált megoldást alkalmazni, ahol a fűtésért külön fűtőtest felel.


A nagyobb méretű fürdőszobai radiátorok szállítása nem minden esetben egyszerű, időnként a túlméret miatt hosszabb határidővel vagy speciálisan egyeztetett feltételekkel tudjuk vállalni a készülék szállítását. Erről minden esetben írunk a termékek mellett.Az elektromos törölközőszárítók áttekintése

Atlantic RSS-2012 elektromos törölközőszárító radiátor Egyenes design, (a doris készülék ívelt). Az elektromos törölközőszárító belsejében egy speciális folyadék áramlik, így gyorsan kellemes meleget csinál és még a törölközőit is szárazon tartja!


Atlantic Doris 2 elektromos törölközőszárító radiátor. Szép és praktikus ívelt formájával tűnik ki a kínálatból. Turbó funkció a gyors szárításhoz. Speciális folyadékkal töltve, karbantartást nem igényel. Méretei optimálisak, praktikusan szélesebb mint a többi típus.


Thermor Riva 2 Egyenes design, A beállított funkciókat, és az elektromos fűtés állapotát a kezelőszerveken világító LED-ek jelzik, így egy pillantás alatt átlátható a készülék pillanatnyi beállítása és működése.


Törölközőszárítós infrapanel a fürdőszobák, zuhanyzó helyiségek nélkülözhetetlen kelléke lehet, ha a korábbi fűtésrendszer kialakításánál kimaradt a törölközőszárítós radiátor! Könnyen felszerelhető, azonnal használható kiváló termék


DEVI (devirail) elektromos törölközőszárító radiátor Egyszerűbb, fix teljesítményű törölközőszárítók. Nem minden típus rendelkezik beállítási lehetőséggel. Konnektorba csatlakoztatható.Elektromos, törölközőszárító
Lépjen kapcsolatba velünk!