Információ Elfogadom

Csatlakozzon a FűtésPiac partnerklubhoz!

Tisztelt Ügyfelünk! A hírlevél sajnos nem üzemel!

A GDPR európai szabályozása miatt át kell alakítanunk hírlevelünket ezért türelmüket és megértésüket kérjük! Fűtési szezonra ismét itt leszünk!Az aktuális akciókat megtalálja Facebook oldalunkon vagy Facebook csoportunkban!

Facebook oldalunkat itt találja:

Fűtéspiac FB oldal

Facebook csoportunkhoz itt csatlakozhat:

Elektromos fűtés Csoport


Bővebben a FűtésPiac hírleveléről

A FűtésPiac Online Piactér elsődleges feladata, hogy összegyűjtse és megjelenítse a piacon elérhető vonzó ajánlatokat és kiváló termékeket. Olyan partnerek ajánlatait olvashatja az oldalon, mint a NordArt, az ADAX, a GLAMOX, az ATLANTIC, THERMOR, DEVI stb..

Azért indítottuk el a FűtésKlub hírlevelünket, mert partnereink időnként olyan zárt akciókat hirdetnek meg, amelyek nem publikusak, például az árukereső oldalakra nem kerülnek ki vagy csak a hírlevélre regisztrált tagoknak számára elérhetők.

Ha regisztrál hírlevelünkre, folyamatosan tájékoztatni fogjuk Önt az oldallal kapcsolatos hírekről, elérhető kuponokról, a vásárlással kapcsolatos változásokról, akciókról.

Kéretlen levelet nem küldünk, az itt megadott címét harmadik félnek nem adjuk át és személyes adatait az Adatkezelési tájékoztatónknak megfelelően, a jogszabályok betartásával végezzük.

Ha a jövőben elektromos fűtőtest vásárlását tervezi, mindenképpen iratkozzon fel, hiszen számtalan hasznos információval szeretnénk a döntését megkönnyíteni!

Ha nem szeretné adatait megadni!

Ha nem szeretné nevét vagy e-mail címét megadni, Önt semmilyen hátrány sem éri. Kövesse facebook oldalunkat és/vagy Csatlakozzon Facebook csoportunkhoz, ahol az akciós ajánlatokat és a fontos információkat ugyanúgy megtalálja, mintha feliratkona.

Facebook oldalunkat itt találja:
Fűtéspiac FB oldal

Facebook csoportunkhoz itt csatlakozhat:
Elektromos fűtés Csoport


3 ajándék kuponunk van az Ön számára:

1000 Ft bármely termék árából!

A kupon beváltható bruttó 1000 Ft értékben bármely webáruházban kapható termék megrendelésekor.


2000 Ft bármely Atlantic készülék árából!

A kupon beváltható bruttó 2000 Ft értékben bármely Atlantic márkájú elektromos fűtőtest megrendelésekor.


3000 Ft bármely ADAX NEO készülék árából!

A kupon beváltható bruttó 3000 Ft értékben bármely ADAX NEO, ADAX NEO WIFI és GLAMOX márkájú elektromos fűtőtest megrendelésekor.


A kuponokra vonatkozó általános szabályok

A kupon olyan elektronikusan megjelenő utalvány, amely biztosíthat valamilyen százalékos, vagy fix összegről szóló vételár kedvezményt, ajándékot, termékmintát. A webáruházban használt kuponok vásárláshoz kötöttek, azaz a vásárláskor, a vásárlási folyamat megfelelő részén lehet valamely termékre vagy szolgáltatásra beváltani.

A kupont a vásárlási folyamat "kosár" részénél lehet érvényesíteni, amennyiben a felhasználó a "Kupon beváltáshoz kattintson ide!" feliratú részre kattint. Ezen a ponton megadható a kupon kódja.

A "kupon beváltása" gombra kattintva a rendszer ellenőrzi a kupont és egy rövid üzenetben értesíti a felhasználót a sikeres vagy sikertelen beváltásról. Sikeres beváltás esetén a kedvezményes összeg a teljes rendelési összegből levonásra kerül, ami a rendelés összegzésénél olvasható.

Az online kupon nem váltható át pénzre, nem adható vissza belőle pénz, vagyis, ha a vásárlás értéke nem éri el a kupon mértékét, akkor az egész kupon elhasználásra kerül.

A webáruházban használt kuponok nem kapcsolódnak személyes adatokhoz, így azok a személyes fiókban sem kerülnek feltüntetésre, érvényességük csak a beváltáskor ellenőrizhető. A kupon érvényességéről elérhetőségeinken (e-mail, telefon) ügyfélszolgálati időben tájékoztatást adunk.

Az online kuponok érvényessége 30 nap. A lejárt online kupon nem használható fel. Ha a kupon a beváltáskor hibaüzenetet ad, akkor az nem váltható be és nem használható fel.

Mivel a kuponok nem személyre szólnak, így azok átruházhatók 3. személyre, de csak a kupon leírásában található módon és alkalommal használhatók fel.

A kuponok más kedvezménnyel nem vonhatók össze. Egyszerre csak egy darab, egyféle kedvezményre jogosító kupon váltható be.

Az online kupon többszörözése, utánképzése, másolása, hamisítása tilos. Webáruházunk kizárja a felelősségét a kupon elfogadásával kapcsolatban amennyiben a kupon jogosulatlanul kerül felhasználásra.

Webáruházunk fenntartja a jogot a kedvezményre jogosító kupon felhasználási feltételeinek módosítására.

Webáruházunk az elérhető kuponokról hírlevélben, illetve a facebook oldalon tájékoztatja a vásárlókat. A kupon megszerzésének NEM feltétele a Hírlevélre való feliratkozás, de a hírlevélre feliratkozott látogatók tájékoztatást kaphatnak. Az elérhető kuponokról telefonon vagy e-mailben is tájékoztatást adunk.


Lépjen kapcsolatba velünk!

FűtésPiac.hu online piactér üzemeltetés

Webmester: Benkó János e.v.

Technikai segítség:

E-mail:


Termékforgalmazó partnerek:


Atlantic fűtőtestek, Devi fűtőkábelek:

Eurovill Profi Kft.
Székhely: 1181 Budapest, Wlassics Gy. u. 36.
Adószám: 10789788-2-43
CJSZ: 01-09-907121
E-mail: titkarsag@eurovill.com


ADAX, Glamox, Climastar, Clea fűtőpanelek:

Nágel NordArt Bt.
Székhely: 1012 Budapest Logodi u 34/A.
Adószám: 23619317-2-41
CJSZ: 01-06-787352
E-mail: ugyfelkozpont@nordart.hu


Thermor, Bonjour radiátorok:

Elektrofűtés Kft.
Székhely: 8777 Hosszúvölgy, Kossuth u.5.
Adószám: 25289882-2-20
CJSZ: 20-09-074681
E-mail: info@futes-elektromos.hu


ADAX termékek, HELIOSA hősugárzók, COMFORT heat termékek, CX9000N és MOONICH termékek, SilverLine Infrafűtés, MENSA heating, Master hőlégfúvó

Nordinova Energy Kft.
Székhely: 1037 Budapest, Bécsi út 403.
Adószám: 25462757-2-41
CJSZ: 01-09-276606
E-mail: szasz.janos@nordinova.hu


G-OLD Infrapanelek

Mormota-Lux Kft.
Székhely: 2890 Tata, Almási utca 1.
Adószám: 13932916-2-11
CJSZ: 11-09-012394
E-mail: infrapanel@t-online.hu


Villanykazan.com elektromos kazánok

Gordiusz Megoldjuk Kft.
Székhely: 1134 Budapest, Szabolcs utca 30. A. ép. 1. em. 48.
Adószám: 24755931-2-41
CJSZ: 01-09-180650
E-mail: info@villanykazan.com


Centrometal termékek

Biokopri Kft.
Székhely: 6500 Baja, Mártonszállási út 10.
Adószám: 14727667-2-03
CJSZ: 03-09-117957
E-mail: info@e-futesbolt.hu
Kövessen a facebookon!

Érdekességek, hasznos információk és időnként 1-2 kihagyhatatlan akció.
FIGYELEM!

Elérhetőségeink (Telefonszám, e-mail cím) direkt marketing, tudományos, közvélemény- vagy piackutatási célokra nem használhatók fel!