Információ Elfogadom

Termékek (A fűtéspiac.hu webáruház termékkínálata)

Atlantic elektromos radiátorok korszerű fűtőbetéttel

Atlantic elektromos radiátorok korszerű fűtőbetéttel
Az Atlantic cég Franciaország egyik vezető épületgépészeti gyártója. Termékei, a magas minőségű, kedvező árú elektromos fűtőtestek már weboldalunkon, a futespiac.hu oldalon is elérhetők.

Atlantic prémium minőségű elektromos radiátorok

Atlantic prémium minőségű elektromos radiátorok
Atlantic prémium minőségű elektromos radiátorok. A Francia Atlantic cég magas minőségű és kiemelkedő beltartalommal rendelkező elektromos radiátorai.

ADAX elektromos fűtőpanel

ADAX elektromos fűtőpanel
Akár szép otthon, akár stílusos iroda, a Norvég ADAX fűtőpanelek minden helyiségben jól mutatnak! Skandináv design, letisztult formák és kiváló ár/érték arány. Ha elektromos fűtést keres nézze meg ezeket a készülékeket is! A raktáron lévő készülékeket a következő munkanapon akár ingyenesen is kiszállítjuk!

Glamox fűtőpanel

Glamox fűtőpanel
A Norvég gyár 1960 óta gyárt fűtőpaneleket. A skandináv országokon kívül szerte Európában és Ázsiában forgalmazzák a GLAMOX fűtőpaneleket, az évente átadott több, mint egymillió darab bizonyítja a GLAMOX töretlen sikerét..

BEHA fűtőpanel

BEHA fűtőpanel
A BEHA fűtőpaneleket a norvégiai Porsgrunn városában gyártják. A gyár 1912 óta elektronikai termékeket gyárt, jelenleg 10 millió terméket évente. A fűtőpanelek 2014-ben megújultak, míg 2016-ban a vezérlések és termosztátok terén történtek fejlesztések. A termék esztétikus, strapabíró csomagolásban jut el a végfelhasználóhoz.

Thermor fűtőtestek

Thermor fűtőtestek
A Thermor elektromos radiátorok kedvező árú, modern tartalommal rendelkező elektromos fűtőtestek. Minden készülék beépített elektronikus termosztáttal rendelkezik, így nincs szükség semmilyen külső kiegészítőre ahhoz, hogy lakásába, nyaralójába vagy akár az irodájába akár saját maga percek alatt telepítse.

G-OLD infrapanel

G-OLD infrapanel
Minőségi EURÓPAI alapanyagból készülő MAGYAR terméket kínálunk versenyképes áron! A Gold infra belátható, 10 év korlátozás nélküli garanciát és élettartam szavatosságot vállal az infrapanelekre.

Elektromos törölközőszárító radiátor

Az elektromos törölközőszárító radiátor nem csak a törölközőit tarthatja szárazon, de a fürdőszoba elektromos fűtését is megoldhatja.

Lépjen kapcsolatba velünk!


Kövessen a facebookon!

Érdekességek, hasznos információk és időnként 1-2 kihagyhatatlan akció.
FIGYELEM!

Elérhetőségeink (Telefonszám, e-mail cím) direkt marketing, tudományos, közvélemény- vagy piackutatási célokra nem használhatók fel!  vagy   

Telefonos rendelésfelvétel: Hétfő-Péntek 10-14 óráig!