Információ Elfogadom

G-OLD infrapanel

G-OLD infrapanel

Minőségi EURÓPAI alapanyagból készülő MAGYAR terméket kínálunk versenyképes áron! A Gold infra belátható, 10 év korlátozás nélküli garanciát és élettartam szavatosságot vállal az infrapanelekre.


G-OLD infrapanelek tulajdonságai


A G-OLD infrapanelek gyártója Magyar. Európai, minőségi alapanyagokból készít kiváló paneleket, versenyképes áron! Olyan innovatív megoldásokat alkalmaz, amely csak a G-OLD infrapanelekben található meg. 2015-ig 30 000 négyzetméter legyártott infrapanel.

Az infrapanelek látható oldalán a kerámiaszemcsék növelik a többszörösére az adott fűtőfelületet és segítik az infrasugarak szétszórását minden irányba, így az infrafűtőlap mint egy félgömb szerűen és minden irányba közvetíti az infrasugárzást. Teszi ezt 7-10 µm közötti hosszú hullámhosszon (mely közel azonos azzal a sugárzási tartománnyal, mellyel a nap melegíti a földet) fejti ki hatását.

Egyedülálló garancia az infrapanelekre. Bízunk benne, hogy a G-OLD Infrapanel termékek a jövőben is a csúcstechnológiát fogják képviselni, így egyedülállóan 10 év korlátozás nélküli garanciával vásárolhatja meg ezeket a termékeket.

G-OLD NEW AGE Crystal Technology - (Új Korszak Kerámia kristálypanel) közel tízszeresére növeli az infrapanel felületét egy sima felülettel ellentétben és ezáltal sokkal nagyobb felületről adódik át az adott teljesítményű infrasugárzás! Az infrapanel nem hőt sugároz hanem infrasugarakat bocsát ki ami a környezetében hőt generál.

Lakások, családi házak, hétvégi nyaralók, tetőtéri szobák, fürdőszobák, mellékhelyiségek, üzletek fűtésére. IP24-es kivitel, vizes helyiségekbe is szerelhető! Kiváló elsődleges fűtési megoldás. A passzív házak elengedhetetlen fűtési rendszere!

Az infrapanellel fűtött helyiségekben komfortérzetünk maximális, nincs sem por, sem zaj, sem pedig elszíneződött falak a fűtőtest felett. Gyorsan és egyszerűen szerelhető fűtési megoldás!

Vigyázat hamisítják! Az eredeti ellenőrzött technológiával és korszerű CNC keretező gépekkel készült deformálódástól mentes, minőségi termékek hátoldalán minden esetben megtalálja hitelesítő adattábla matricánkat!

Szabályozását tekintve lehet direkt kapcsolású, termosztáttal helyiségenként állítható, akár GSM telefonon keresztüli, vagy éppen központi vezérlésű is. A hagyományos fűtési módoknál a padlószint és a mennyezet közti hő különbség akár 8-10 °C is lehet, míg az infrapaneles fűtés esetében ez maximum 2 °C.

A Mormota-Lux Kft. a Gold infrapanelek gyártója

A G-OLD Infrapanelek gyártója a Mormota-Lux Kft. néhány módosulástól eltekintve 1999 decembere óta áll ügyfelei rendelkezésére. A cég megalapítása óta, sikerült a családi vállalkozásból egy sikeres kisvállalkozássá válnia.

A cég más érdekeltségekkel párhuzamosan infrapanelek gyártásával, valamint az infrafűtés szerelési tartozékainak forgalmazásával foglalkozik.


A G_OLD infrapanelek áttekintése

G-OLD lakossági infrapanel A G-OLD „f” jelű infrapanel esztétikus borovi fenyőfa kerettel készül igazodva az egyszerűbb kiviteli igényekhez. A keretezése CNC technológiával készülő extra stabil kivitel, a vetemedés vagy bármely deformáció teljesen kizárt! Ez nem távol keleti termék!


Alumínium keretes infrapanel A G-OLD ”AL” jelű infrapanel eloxált alumínium kerettel van ellátva, a kevésbé hangsúlyos keret esztétikusan illeszkedik környezetébe. A magas minőség, a hatékony működés társul a minimál dizájnnal. Csúcsminőségű Európában készülő termék! CE minősítésű Grafitmasszás fűtőlappal szerelve.


Kerámia infrapanel A G-OLD HYBRO elektromos infrafűtés paneleket épületek fűtésére, lakások, irodák, éttermek, klubok, üzletek és egyéb üzleti, ipari és lakossági telephelyekre javasoljuk. Technologia G-OLD HYBRO - áttörés az elektromos fűtés területén! Infrafűtés és hőtárolós lapfűtés!


Fürdőszobai törölközőszárító Fürdőszobák, zuhanyzó helyiségek nélkülözhetetlen kelléke lehet, ha a korábbi fűtésrendszer kialakításánál kimaradt a törölközőszárítós radiátor! Könnyen felszerelhető, azonnal használható kiváló termék!


Ipari infrapanel Szerelőcsarnokokba, raktárakba, fényezőműhelyek szárítókamráiba, hűtőházakba, asztalosműhelyekbe, sportlétesítményekbe, öltözőkbe, jegypénztárakba, porta és egyéb épületekbe stb. A felhasználás lehetősége végtelen. Erősebb, ellenállóbb szerkezeti felépítés, intenzívebb infrasugárzás.


G-OLDflex P A kettős technológiának köszönhetően Infrapanel és az elektromos konvektor hibátlan ötvözete. A fűtőbetét speciális, hosszú élettartamú kompozit egység amely nem hagyományos fűtőszál, hanem az infratechnológia és a konvektor ötvözete! A burkolat minden típusnál fehér, amely tökéletesen illeszkedik minden enteriőrbe.Lépjen kapcsolatba velünk!

  vagy   

Telefonos rendelésfelvétel: Hétfő-Péntek 10-14 óráig!