Vezérelt (éjszakai) áramváltó 10-25A 3 fázisra elektronikus

  • Vezérelt (éjszakai) áramváltó 10-25A 3 fázisra elektronikus
  • 39 000 Ft

  • Nettó: 30 709 Ft


  • Gyártó: CHINT
  • Cikkszám: 2G-3-10-25É
  • Forgalmazó: Mormota-Lux Kft.
  • Készlet információ: Készleten

Az áramváltó vagy tarifaváltó automatikusan és észrevétlenül működik. Áll egy vezérlendő mágnes kapcsolóból és egy váltó érintkező rendszerből. A mágnes kapcsolót az éjjeli áram vezérli és nyugalmi helyzetben a nappali áramot engedi át szabadon.


20 000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS!


1 ÉV GARANCIA!


SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE A RENDELÉSHEZ?


MEGRENDELÉSHEZ kattintson a zöld MEGRENDELÉS gombra!

A FUTÁRNÁL KÉSZPÉNZZEL vagy ELŐRE UTALÁSSAL fizethet.

ÚJ készüléket vásárol, hivatalos Magyar GARANCIÁVAL!


Vezérelt (éjszakai) áramváltó elektronikus 10-25A 3 fázisra

4 DIN helyre (4 osztásegység)

Ma az energiaszolgáltatók napi nyolc órában biztosítanak vezérelt áramot a hálózati leterheltségtől függően. A vezérelt áram tarifája lényegesen kedvezőbb és minimális kiépítési költséggel megvalósítható. Az áramszolgáltatók az éjszakai órát a nappali mérővel azonos teljesítményben díjmentesen biztosítják!  Az áramváltó használatát egyes szolgáltatók korlátozhatják.

Nappal is van vezérelt áram, átlag napi nyolc órában. Ezt a lehetőséget lehet kihasználni az éjszakai áramátváltó bekötésével a rendszerünk takarékosabb üzemeltetésére.

Fűtésre és meleg víz előállítására szolgál és a villamos szolgáltatók csakis ezeket a fogyasztókat engedélyezik rákötni a vezérelt (éjszakai) rendszerre, azonban fontos, hogy ezek a készülékek fixen a rendszerbe bekötöttek legyenek és nem engedélyezi a dugaljak éjszakai árammal történő ellátását!!!

Az áramváltó vagy tarifaváltó automatikusan és észrevétlenül működik. Áll egy vezérlendő mágnes kapcsolóból és egy váltó érintkező rendszerből. A mágnes kapcsolót az éjjeli áram vezérli és nyugalmi helyzetben a nappali áramot engedi át szabadon. Megválasztásánál a megfelelő Amperszámot figyelembe kell venni! (összteljesítmény / 220-al = szükséges Amper)


Néhány szó az áramellátásról.

Magyarországon valamennyi áramszolgáltató 32 A-t díjmentesen biztosít a fogyasztói részére. A szabványosan kiépített mérőhelyre, a nappali mérővel megegyező teljesítményű vezérelt (éjszakai) mérőt díjtalanul szerelnek fel. Többletteljesítmény igénylése esetén csatlakozási hozzájárulást kell fizetni a 58/2005 (VII. 7.) GKM rendelet alapján, melynek díja 3.600,-+Áfa/Amper (4.500,-), függetlenül attól, hogy 1 vagy 3 fázist igénylünkMűszaki adatok
Információk

Címkék: Vezérelt, (éjszakai), áramváltó, elektronikus, 10-25A, fázisra, Áramváltók, teljesítménykapcsolók, CHINT

  vagy   

Telefonos rendelésfelvétel: Hétfő-Péntek 9-16 óráig!