G-OLD 200W törölközőszárítós infrapanel

  • 55 000 Ft

  • Nettó: 43 307 Ft


Lehetséges választások200W-os elektromos törölközőszárító infrapanel , termosztáttal vagy kapcsolóval szerelve. (Eloxált alumínium kerettel és tartókkal)Fürdőszobák, zuhanyzó helyiségek nélkülözhetetlen kelléke lehet, ha a korábbi fűtésrendszer kialakításánál kimaradt a törölközőszárítós radiátor!


INGYENES SZÁLLÍTÁS AKÁR MÁSNAPRA!


10 ÉV GARANCIA!


KÉRJEN SEGÍTSÉGET VAGY RENDELJE MEG TELEFONON!


G-OLD 200W törölközőszárítós infrapanel

Elektromos törölközőszárító, termosztáttal vagy kapcsolóval szerelve. (Eloxált alumínium kerettel és tartókkal)

Fürdőszobák, zuhanyzó helyiségek nélkülözhetetlen kelléke lehet, ha a korábbi fűtésrendszer kialakításánál kimaradt a törölközőszárítós radiátor!

Könnyen felszerelhető, azonnal használható kiváló termék!

Esztétikus eloxalt alumínium kerettel és 4db törölközőtartóval ellátott készülék.

(eloxált alumínium kerettel, tömbszelencés alsó kivezetéssel, rugózó vezetékkel, kapcsolós vagy termosztátos villásdugóval)

A garfitmassza alapú G-OLD Infrapanelek látható oldalán a kerámiaszemcsék növelik a többszörösére az adott fűtőfelületet (az infrasugárzás felületi mérete rendkívül fontos) és segítik az infrasugarak szétszórását minden irányba, így az infrafűtőlap mint egy félgömbszerűen és minden irányba közvetíti az infrasugárzást. Egyáltalán nem mindegy hogy az adott Watt számnak megfelelő infrasugárzás mekkora felületről adódik át!

Törölközőszárítók esetében a garancia 10év a fűtőpanelre, és 12 hónap a fém szerkezeti egységre!

Az infrafűtés előnyei címszavakban:

Korlátlan élettartam, nem igényel karbantartást, nem szárítja a levegőt, gyors kivitelezés, sokrétű alkalmazhatóság, kitűnő élettani hatások, éghető felületre is szerelhető, alacsony költséggel kiépíthető (más elektromos fűtésrendszerekhez képest), energiatakarékos (más fűtésrendszerekhez képest)


Műszaki adatok
Információk

Címkék: G-OLD, 200W, törölközőszárítós, infrapanel, Törölközőszárítós


  vagy   
Küldjön Facebook üzenetet!
Küldjön Facebook üzenetet!