Információ Elfogadom

Kerámia infrapanel

Kerámia infrapanel


Tételek: 1 - 2 / 2 (1 oldal)

Sajnos jelenleg HYBRO panelt egyetlen partnerünk sem forgalmaz. Válasszon a CLIMASTAR kerámia fűtőtestek közül!

Kerámia infrapanel

A G-OLD HYBRO elektromos infrafűtés paneleket épületek fűtésére, lakások, irodák, éttermek, klubok, üzletek és egyéb üzleti, ipari és lakossági telephelyekre javasoljuk. Technologia G-OLD HYBRO - áttörés az elektromos fűtés területén! Infrafűtés és hőtárolós lapfűtés!

Kerámia fűtő panelek, extra hatékony infrafűtésű hibrid, radiátorok, konvektorok, hőtárolók. Az új kerámia elektromos fűtés panelk Hybrid megoldása az infrapanelnek és a hőtároló lapradiátornak. A kerámia lap felmelegítésével a kikapcsolt infrapanel még további 10-20 percig tárolja és közvetíti a meleget, igaz ezt már csupán konvekciós elven. Ezek a termékek a fejlett technológia és a kiváló design ötvözete. Ez egy gazdaságos és korszerű elektromos fűtés, ami egyre népszerűbb az Európai Unióban. Egyesíti a termikus infravörös fűtőtekercset és erős kerámia felület hőtárolásával! Gyönyörű megjelenést és a modern, energiatakarékos technológia HYBRID megoldása.

G-OLD HYBRO - ez egy alternatív független fűtés, amelyet jelenleg a hazai piacon egyedül a G-OLD Infrapanel forgalmaz. Az ár - érték arány kiemelkedő, a minőség kiváló, legyen boldog tulajdonosa ezeknek egyedi kerámia infrafűtő paneleknek. Oldalfali kivitel, szigorúan TILOS a mennyezetre szerelni!

A fűtött létesítményekben a termikus konvekció, lágy-infravörös sugárzás optimális elegyét érzékelhetik. A biorezonancia tartományban hosszú hullámok az uralkodóak, amely biofizikai hatásai az emberi szervezet segíti, ami exkluzív hőkomforttal párosul.

A G-OLD HYBRO kerámia, fűtött felülete 80-85 fok lesz a hatékony infrahullámú fűtőelemnek köszönhetően, míg a hátsó oldalán a panel hőtároló felülete 90-95 ° C-ra is felmelegszik,  így a hő a levegő természetes konvekciós elven tovább melegszik.


Kerámia, infrapanel, G-OLD
  vagy   

Telefonos rendelésfelvétel: Hétfő-Péntek 10-14 óráig!