G-OLD HYBRO kerámia infrapanel GHB 400 Fekete

  • 55 500 Ft

  • Nettó: 43 701 FtA G-OLD HYBRO elektromos infrapanel a fűtőelem által használt új technológiának köszönhetően alacsony energiafogyasztása, az infrafűtést egy nagy hőtágulási együtthatójú sugárzó biztosítja.


INGYENES SZÁLLÍTÁS 1-2 NAPON BELÜL!


GARANCIA: 5 ÉV JÓTÁLLÁS!


MEGRENDELÉSHEZ kattintson a zöld MEGRENDELÉS gombra!

A FUTÁRNÁL KÉSZPÉNZZEL vagy ELŐRE UTALÁSSAL fizethet.

ÚJ készüléket vásárol, hivatalos Magyar GARANCIÁVAL!


A hónap ajánlata!

Június hónapban minden ATLANTIC elektromos fűtőtest vásárlásakor a 2 éves gyári garanciát 3 év kiterjesztett garanciával megtoldjuk, amiért most Önnek nem kell fizetnie. Így összesen 5 év jótállást kap!


Csatlakozzon a FűtésPiac panrtnerklubhoz!

Lépjen be a FűtésKlubba és 3 KUPONT kap ajándékba!


SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE A RENDELÉSHEZ?


G-OLD HYBRO Infrapanel GHB 400 - 375W Fekete színben!

Keret nélküli 8 mm vastag fényes csiszolt kerámia felülettel!

Színválaszték, felár nélkül: fehér, fekete!

G-OLD HYBRO Elektromos hibrid infrafűtőtest, 1fm vezetékkel, dugvillás csatlakozóval.

A G-OLD HYBRO elektromos infrafűtés paneleket épületek fűtésére, lakások, irodák, éttermek, klubok, üzletek és egyéb üzleti, ipari és lakossági telephelyekre javasoljuk. Technologia G-OLD HYBRO - áttörés az elektromos fűtés területén! Infrafűtés és hőtárolós lapfűtés!

Oldalfali kivitel, szigorúan TILOS a mennyezetre szerelni! Menyezet esetén csakis az Armstrong rendszerbe építhető!

Kerámia fűtő panelek, extra hatékony infrafűtésű hibrid, radiátorok, konvektorok, hőtárolók. Az új kerámia elektromos fűtés panelek Hybrid megoldása az infrapanelnek és a hőtároló lapradiátornak.

A kerámia lap felmelegítésével a kikapcsolt infrapanel még további 35-40 percig tárolja és közvetíti a meleget, igaz ezt már csupán konvekciós elven. Ezek a termékek a fejlett technológia és a kiváló design ötvözete. Ez egy gazdaságos és korszerű elektromos fűtés, ami egyre népszerűbb az Európai Unióban. Egyesíti a termikus infravörös fűtőtekercset és erős kerámia felület hőtárolásával!

Gyönyörű megjelenést és a modern, energiatakarékos technológia HYBRID megoldása. A megtakarítás az elektromos radiátorok, konvektorok, és más rendszerekkel szemben fenomenális - akár 50-52% is lehet!

G-OLD HYBRO - ez egy alternatív független fűtés, amelyet jelenleg a hazai piacon egyedül a G-OLD Infrapanel forgalmaz. Az ár - érték arány kiemelkedő, a minőség kiváló, legyen boldog tulajdonosa ezeknek egyedi kerámia infrafűtő paneleknek.

A fűtött létesítményekben a termikus konvekció, lágy-infravörös sugárzás optimális elegyét érzékelhetik. A biorezonancia tartományban hosszú hullámok az uralkodóak, amely biofizikai hatásai az emberi szervezet segíti, ami exkluzív hőkomforttal párosul.


Működési elve:

A G-OLD HYBRO elektromos infrapanel a fűtőelem által használt új technológiának köszönhetően alacsony energiafogyasztása, az infrafűtést egy nagy hőtágulási együtthatójú sugárzó biztosítja. Ha a klasszikus termikus becsült energiafogyasztása 100 watt, 1 m. Sq., Akkor ez a technológia 50 watt per 1 m. Sq. !!!

A G-OLD HYBRO kerámia, fűtött felülete 80-85 fok lesz a hatékony infrahullámú fűtőelemnek köszönhetően, míg a hátsó oldalán a panel hőtároló felülete 90-95 ° C-ra is felmelegszik,  így a hő a levegő természetes konvekciós elven tovább melegszik.

* a termék megnevezésében szereplő m3 adat tájékoztató jellegű!

Gyártás: Ukrán termék!


Műszaki adatok
Fontos információk!
Lépjen kapcsolatba velünk!

Címkék: G-OLD, HYBRO, kerámia, infrapanel, GHB, 400, Fekete, FOP, Lapyshev

  vagy   

Telefonos rendelésfelvétel: Hétfő-Péntek 10-16 óráig!

Küldjön Facebook üzenetet!
Küldjön Facebook üzenetet!