Információ Elfogadom

Glamox fűtőpanel

Glamox fűtőpanel

A norvég Glamox fűtőpanelek több évtizedes gyártói tapasztalattal, korszerű fűtőbetéttel és választható vezérléssel kerülnek forgalomba. Remek ár/érték arányú készülékek, időtálló design és egyszerű kezelhetőség jellemzi. Kettős szigetelésű változatban is megrendelhető.


Norvég Glamox fűtőpanelek


A falra szerelhető Norvég Glamox fűtőpanelek gyors és gazdaságos fűtés-rendszer kiépítést tesznek lehetővé. Egy kisebb lakás teljes rendszerének kialakítása kb. 100.000 Forintból megoldható.


A Glamox fűtőpanelekben modern, kerámiamagos fűtőbetét található. Pormentes fűtési folyamattal és hangtalan működéssel biztosít Önnek komfortos meleget.


A Glamox fűtőpanelek villásdugóval szerelve és kb. 150 cm elektromos kábellel kerülnek forgalomba. A készüléket természetesen fixen is a villamos hálózatba kötheti.


Minden Glamox fűtőpanel tartozéka a gyári beépítőkeret, amellyel a készüléket könyen a falra szerelheti. A készülék nagy fűtőfelülettel rendelkezik ezért méretei miatt kevésbé alkalmas mobil fűtőtestként való üzemeltetésre.


A "TPA" 35cm magas és "TLO" 18 cm magas készülékeket szobákba, irodákba ajánljuk, de elérhető a GLAMOX fűtőpanelek "TPVD" szériája, melyek kettős szigeteléssel készülnek – ezek alkalmazása vizes helyiségekben is megoldható.


Nincs benne sem ventilátor, se izzószál, mely égetné és keringetné a port. Egyszerűen, a termodinamika elvén működik. Segítségével az Ön otthonába is beköltözhet a norvég fűtéstechnológia.


Nagy raktárkészletről, rövid határidővel szállítjuk a készülékeket. Ha a reggeli órákban leadja a megrendelését, akár másnap Önnél lehetnek a Glamox fűtőtestek.


A Glamox készülékekhez tetszőlegesen választható vezérlőegység. Manuális (ET) termosztát vagy programozható (DT) termosztát segítségével pontosan beállíthatja a helyiség hőmérsékletét de a programozható egységben egy processzor segítségével méri és ellenőrzi a helyiség hőmérsékletét.


A Glamox fűtőpanelek áttekintése

Glamox TPA - 35cm magas fűtőpanel szinte bármilyen helyiségben alkalmazható, de kettős szigeteléssel nem rendelkezik. 35-cm magas, jövőbe mutató időtlen design választható manuális vagy programozható vezérléssel.


Glamox TLO - 18 cm magas fűtőpanel Műszaki tartalmát illetően megegyezik a TPA típussal, csak a magassága 18 centiméter. Alacsony ablakok alá, vagy speciális fűtési helyzetekben tesz jó szolgálatot.


Glamox TPA - kettős szigetelésű 35 cm magas panel fürdőszobai használatra. Minden olyan esetben amikor kettős szigetelésre van szükség, a Glamox panelek közül ezt a típust ajánljuk. Csak Manuális vezérléssel rendelhető.Lépjen kapcsolatba velünk!

  vagy   

Telefonos rendelésfelvétel: Hétfő-Péntek 10-14 óráig!