Információ Elfogadom

Otthon Melege Program

Ön indul a pályázaton? Válassza az elektromos fűtést!

Ha indul, tudnia kell, hogy kizárólag a kereskedelmi forgalomból beszerzett új berendezések, készülékek és anyagok beépítésére folyósítható támogatás, ezért keresnie kell egy megbízható partnert, aki a fűtőtesteket szállítja.

Szívesen segítünk Önnek!

Az elektromos fűtés eleget tesz a pályázat II. pontjában felsorolt feltételeknek, mivel kizárja a szénmonoxid mérgezés veszélyét és az általunk jelenleg értékesített készülékek 2015. szeptember 26. után is forgalomba hozhatók.

Fontos elem a pályázatban az, hogy a felújításra kerülő fűtés lehetőleg a megújuló energiát hasznosító rendszerek kiépítésével járuljon hozzá a széndioxid kibocsátás csökkentéséhez. Az elektromos fűtés természetesen erre is alkalmas, hiszen a napelemek által termelt energiát 100%-ban képes fűtési célokra hasznosítani.

Pályázatot benyújtani 2016. augusztus 15. napjától a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig lehetséges.

Ha a pályázat benyújtásához szüksége van egy hivatalos árajánlatra, kérem keressen.

Milyen adatokra van szükség az árajánlat elkészítésére?

- Energetikai tanúsítvány 1. oldala. Adatok (név cim stb) kitakarva, minket csak a fajlagos primer energiafogyasztás és az alapterület érdekel. Ennek hiányában csak átlagos értékekkel tudunk számolni. 

-  A fűtendő helyiségek listájára is szükségünk van. Név, alapterület, belmagasság vagy térfogat légköbméterben. (pl. Szoba, 12 m2, 35 m3)

(Alaprajz önmagában nem elég, mert nem tudjuk, hogy pl. a garázst, a tárolót stb. szeretné-e fűteni. )

- Kiegészítő információnak szeretnénk tudni az általános hőfok igényét. Azaz milyen az a komfort-hőmérséklet, ami az igényeinek megfelel a fűtési időszakban. (pl 22 Celsius fok) 

Kattintson IDE és kérjen árajánlatot most!


Akciós termékek