Információ Elfogadom

Padlófűtés utólag DEVIdry padlófűtés rendszerrel

Minimális ráfordítás, maximális komfortérzet - fapadlók alatt is! Ez az új Devidry™ elektromos padlófűtés rendszer lényege. Élje át a DEVI legújabb terméke, a Devidry™ által nyújtott kellemes, meleg padló élményét! Engedje szabadjára a fantáziáját és építse be olyan helyiségbe ahol eddig elképzelhetetlen volt a padlófűtés! A Devidry™ mindössze 8 mm helyet foglal, ezért felújításoknál, utólagos beépítéseknél is használható. 

A gumiszőnyegbe ágyazott elektromos fűtőszál fektetése, bekötése nem igényel szakértelmet, a rendszer házilag is kivitelezhető, csupán egy konnektor aljzatra van szükség. A szabályozó készülékkel könnyedén korlátozható a padló maximális hőmérséklete, ezért fapadlókhoz, laminált parkettához ideális választás. Erre a komfortos, egyszerű, könnyen beépíthető fűtésrendszerre a gyártó 5 év garanciát vállal.
A Devidry™ rendszerrel az elektromos padlófűtés kialakítása egyszerűbb, mint valaha: csak fektesse a padlóburkolat alá és kész! A Devidry™ alkalmazásával nem szükséges alátétfólia, a szőnyeg látja el ezt a feladatot. A Devidry™ meglévő padló felújításakor és új építésekor is alkalmazható, sőt költözés esetén akár fel is szedhető és újra felhasználható. Csupán arra kell odafigyelni, hogy a választott burkolat alkalmazható legyen padlófűtéshez.A Devidry™ 100 teljes értékű fűtésre is alkalmas és csak beton alapra helyezhető. A Devidry™ Kit gondoskodik az áramellátásról, szabályozza a fűtést és korlátozza a padló maximális felületi hőmérsékletét.
A Devidry™ használatával lakásának komfortja egyszerűen, gyorsan, könnyedén növelhető.

A DEVIDry padlószőnyegek árait itt találja: DEVIdry padlófűtés

Ha kérdése van, hívja kollégánkat és kérjen bővebb tájékoztatást!