Információ Elfogadom

Szállítással kapcsolatos információk

Webshopunk elkötelezett abban, hogy vásárlói részére a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsa és a lehető legrövidebb szállítási határidőket garantálja. Nálunk nincsenek apró-betűs részek, nincsenek rejtett költségek. A vásárlása biztonságos, csak a termékek átvételekor kell, a helyszínen fizetnie.


Szállítás:

Bruttó 19 999 Ft-ig: 1 900 Ft
Bruttó 20.000 Ft felett az ország egész területére INGYENES A SZÁLLÍTÁS!


A munkanapokon 11:30-ig megrendelt, raktáron lévő termékeket, a futárszolgálatok kapacitásának függvényében, a következő munkanapon kiszállítjuk!

Ha banki átutalást választ (előre utalás) akkor a szükséges adminisztráció miatt, a szállítási határidő 1 nappal meghosszabbodik. 


Azokat a termékeket, amelyek súlyuk vagy méretük miatt különleges szállítást igényelnek (pl. kazánok) 2-3 munkanap alatt szállítjuk ki. Ennek az az oka, hogy túlméretés szállítást külön kell megrendelnünk. Így, a raktáron lévő terméket csak a következő munkanapon tudjuk a szállítóknak átadni, akik a szerződésben rögzített határidővel szállítják ki Önnek. Ez általában 2 munkanapon belül megtörténik. 

A raktárkészletünk nem frissül automatikusan,  így fűtésszezonban - amikor óránként változik a raktárkészlet - előfordulhat, hogy bizonyos termékek kifogynak és azt csak utánrendeléssel tudjuk Önnek kiszállítani. Erről minden esetben haladéktalanul értesítést küldünk, illetve munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és egyezteti Önnel a szállítás várható időpontját.

Bizonyos készülékek extra felszereltséggel vagy egyedi színben is elérhetők. Ilyen esetben a raktárkészlet akkor is látható, ha csak fehér színben érhető ez a készülék, az opciós színekből nincs minden esetben raktárkészletünk. Ilyen esetben a várható szállítási határidő  1-2 hét. 


Nálunk nyugodtan vásárolhat! Webshopunk 100%-ban betartja a törvényeket és a jogszabályokat.Lépjen kapcsolatba velünk!


Kövessen a facebookon!

Érdekességek, hasznos információk és időnként 1-2 kihagyhatatlan akció.
FIGYELEM!

Elérhetőségeink (Telefonszám, e-mail cím) direkt marketing, tudományos, közvélemény- vagy piackutatási célokra nem használhatók fel!  vagy   

Telefonos rendelésfelvétel: Hétfő-Péntek 10-14 óráig!