Információ Elfogadom

Szállítási információk

Az általunk kínált elektromos fűtőtestek akár másnapra Önnél lehetnek!


Milyen településekre érvényes a kiszállítás?

Akár Budapesten, akár vidéken él, munkanapokon leadott rendelése, a futárszolgálat kapacitásának függvényében, akár a következő munkanapon ott lesz Önnél! 

Mire kell ügyelnie, ha azt szeretné, hogy az Ön által vásárolt elektromos radiátort másnapra kiszállítsuk?

Munkanapokon 11:30 óráig, azaz délig le kell adnia a megrendelését. Pénteken előbb érkezik a futár, ezért jellemzően csak keddre tudunk kiszállítást vállalni. Ha rendelését pénteken adja le és hétfőn szeretné ha kiszállítanánk, kérjük, rendeljen 9 óráig. Megköszönjük, ha nem hagyja az utolsó pillanatra a megrendelést. Ha a futárszolgálat valami miatt előbb érkezik, nem fogjuk tudni garantálni, hogy az elektromos fűtőtest másnap Önnél lesz. Ha lehetséges, kérjük, még a délelőtt folyamán adja le rendelését. Akár a weboldalon, akár e-mailben, telefonon vagy az oldal alján található CHAT segítségével!

Mi történik, ha a megrendelése csak 12 óra UTÁN érkezik be hozzánk?

Sajnos, ebben az esetben hiába dolgozzuk fel megrendelését még aznap, a radiátort csak a következő munkanapon tudja felvenni a futárszolgálat, aki az átvétel napján már nem tudja kiszállítani. Így Ön a megrendelését követő második munkanapon fogja megkapni az elektromos fűtőtesteket.


Az termékeket hétvégén és ünnepnapokon is megrendelheti.

Hétvégén, ünnepnapokon is leadhatja a megrendelését?

Természetesen igen, de feldolgozni és a fűtőtesteket a futárnak átadni csak a következő munkanapon tudjuk. Ünnepnapokon a futásszolgálatok sem dolgoznak, így az első munkanapon felvett elektromos radiátorokat a következő munkanapon fogják kiszállítani. Ez azt jelenti, hogy Ünnepnapokon leadott megrendeléseit a futár a második munkanapra tudja kiszállítani.

Mi a helyzet, ha Ön a munkaszüneti nap ELŐTTI napon rendel radiátort?

Ha rendelése 12 óráig megérkezik (pénteken 9 óráig),rendelését felvesszük és az árút átadjuk a futárszolgálatnak. Sajnos a futárszolgálat ünnep és munkaszüneti napokon nem szállít, így a csomag csak a következő munkanapon fog megérkezni Önhöz.


Utánvételes szállítás esetén is ennyibe kerülnek az elektromos radiátorok?

Természetesen igen. Nem számolunk fel semmilyen költséget azért, ha Ön a futárnak készpénzben szeretné kifizetni az elektromos fűtőtestek árát.

Ha lehetséges, készítse elő a pontos Összeget, hogy a futár ne kerülhessen kellemetlen helyzetbe, ha Ön nagy címletű bankjegyekkel fizet.

Szeretne egy elektromos fűtőtestet, de a határon túl lakik?

Sajnos, jelenleg a határon túlra nem szállíthatjuk az elektromos radiátorokat, de ha teheti, jelöljön meg egy határon belüli átvevő pontot, ahová kiszállíthatjuk a fűtőtesteket.


Hogyan alakul a szállítás, ha az elektromos radiátor meghibásodik?

Mi történik ha az elektromos radiátor a garanciális időn belül meghibásodik?

Ha a készülék meghibásodik, a visszaszállítás költségeit Önnek kell állnia. Sajnos ebben az esetben nem tudjuk átvállalni a szállítás költségeit. 


Mi van a csomagban ami kiszállításra kerül?

Ha Ön elektromos radiátort rendel bizonyára kíváncsi, hogy pontosan mit tartalmaz a csomag.

A csomagban található a bontatlan eredeti gyári dobozában az elektromos fűtőtest. Egy szerelőkeret, ami fel van rögzítve a radiátor hátuljára (Ön is könnyedén leveheti) és egy minden korosztály számára könnyen érthető, magyar nyelvű felszerelési és használati útmutató.

A szerelőkeret rögzítéséhez szükséges csavarokat a csomag nem tartalmazza, ezt Önnek kell beszereznie attól függően, hogy milyen típusú falra szeretné az elektromos radiátorokat felrögzíteni.

Mire lehet szükség az elektromos radiátor beüzemeléséhez?

A fűtőtesteket 1,5 méter hosszú elektromos csatlakozóval szerelt vezetékkel szállítjuk. Ha szükséges, a beüzemeléshez vásároljon egy megfelelő elektromos hosszabbítót!


Az összes, elektromos radiátorok szállításával kapcsolatos kérdését megválaszoltuk?

Ha a szállítással kapcsolatos kérdése maradt, kérem, tegye fel!

Hívjon vagy írjon e-mailt az oldal alján található elérhetőségek valamelyikére!
  vagy   

Telefonos rendelésfelvétel: Hétfő-Péntek 10-14 óráig!