Információ Elfogadom

Áprilistól Október közepéig több ezer otthon marad fűtés nélkül.

Ha az Ön lakása is érintett, vásároljon elektromos kiegészítő fűtést, hogy a hűvös estéken se kelljen lemondania a kellemes melegről!


A modern elektromos fűtőpanelek gazdaságosan üzemelnek, könnyen kezelhetők. Akár másnapra ingyenesen kiszállítjuk!


Sokat fog fogyasztani?

A modern elektromos fűtőbetétek eleve gazdaságos működést tesznek lehetővé, de kiegészítő fűtésként, amikor csupán pár fokot kell emelni a helyiség hőmérsékletén fogyasztásuk ténylegesen kedvezőbb lehet. Télen akár 20 fok különbség is lehet a külső és belső hőmérséklet között. 

Átmeneti időszakban, tavasszal és ősszel, vagy a hűvösebb nyári estéken ez jóval kevesebb, így Önnek sem kell túl magas számlákkal számolni.


Nehéz lesz beüzemelni?

Minden elektromos fűtőpanelt egy speciális szerelőkerettel szállítunk amivel könnyedén a falra rögzítheti a készüléket, de vásárolhat görgős lábat is, amivel szabadon mozgathatja a helyiségek között. (A görgős lábat külön kell megvásárolni.)

Ezen kívül a legtöbb készüléket villásdugóval szerelve szállítjuk, így azt Önnek csak be kell dugnia a konnektorba és a készülék máris ontja magából a jóleső meleget. 


Önnek ajánljuk! 

Az eladási és felhasználási statisztikáink alapján, kiegészítő fűtés céljára az Atlantic F117P készüléket ajánljuk! (Semmi felesleges funkció de modern fűtőbetét és elektronikus termosztát található benne.)

A fűtendő helyiség méreteitől függően többféle teljesítmény közül választhat. (Kiszámolhatja helyiségének hozzávetőleges hőigényét: alapterület x magasság x 35 Watt) 

Ha ide kattint azonnal meg is vásárolhatja a kívánt teljesítményben…

Atlantic F117P 500 Watt

Atlantic F117P 1000 Watt

Atlantic F117P 1500 Watt

Atlantic F117P 2000 Watt


Ha szeretné, mi is nagyon szívesen segítünk számolni és tervezni. Csak hívja a -es telefonszámot!


Az  Atlantic F117P elektromos radiátor előnyei

Remek ár érték arányú, elnyűhetetlen készülék! Az évek alatt több ezer darabot adtunk el belőle. 

Az Atlantic F117P könnyen kezelhető.

Csak egy funkcióválasztó kapcsoló s egy hőfoktárcsa van a készüléken ezért idősebb ügyfeleink is könnyedén elboldogulnak az elektromos radiátor kezelésével. A fiatalabb korosztályt is a közelébe engedhetik, hiszen a készülék kettős szigetelésű IP24 védett (Nem tud olyan alkatrészhez érni, ami áram alatt van) és a készülék felülete sem olyan forró, hogy véletlen érintése égési sérüléskét okozhatna.


A készülékben egy pontos elektronikus termosztátot szereltek, aminek az érzékelője a fűtőtest alján található. A készülék tizedfok pontossággal tartja a beállított értéket, tehát csak akkor fűt amikor szükséges, ezzel megtakarítást érve el Önnek.

A készülékben ugyanaz a modern, megnövelt hőleadású fűtőbetét található ami a 60-70 ezer forintos modellekben. A fűtőbetét felszíne nem izzik, gazdaságosan üzemel, nem égeti a port és nem pattog.

Az elektronikus termosztátnak és a modern fűtőbetétnek köszönhetően a készülék teljesen csendes, a hálószobába is nyugodtan felszerelheti.

A készülék falra szerelve működik a legoptimálisabban, de görgős lábbal is megrendelheti!

1-2 napon belül szállítjuk INGYENESEN a legkisebb falvakba is.

Ha elektromos fűtést vásárolna, keresse az egyik legjobb ár/érték aránnyal rendelkező termékünket az Atlantic F117 P típust!


Szívesen segítek!

Az elektromos radiátorok piacán elég nagy a kínálat. Rengeteg gyártó rengeteg készüléket árul. Nehéz választani, ezért ha felhív, szívesen segítek kiválasztani Önnek a legmegfelelőbb készüléket. (HÍVJON --> )

Rendelje meg ONLINE azonnal a kívánt teljesítményben…

Atlantic F117P 500 Watt

Atlantic F117P 1000 Watt

Atlantic F117P 1500 Watt

Atlantic F117P 2000 Watt


Akciós termékek