Információ Elfogadom

Thermor fűtőtestek

Thermor fűtőtestek

A Thermor elektromos radiátorok kedvező árú, modern tartalommal rendelkező elektromos fűtőtestek. Minden készülék beépített elektronikus termosztáttal rendelkezik, így nincs szükség semmilyen külső kiegészítőre ahhoz, hogy lakásába, nyaralójába vagy akár az irodájába akár saját maga percek alatt telepítse.


Thermor elektromos fűtés


A Francia Thermor készülékek gyártóját 84 év szakmai tapasztalata teszi az egyik legnagyobb nemzetközi márkává az elektromos konvektorok piacán. Az "Atlantic Group" több mint 19 gyárral rendelkezik világszerte és évente mintegy 1,3 milliárd eurós forgalommal büszkélkedhet.


A Thermor elektromos radiátorokat könnyen falra szerelheti. A szereléshez és a beüzemeléshez nincs szükség szakemberre! Minden készülék mellé egy beépítőkeretet adunk. (tartozéka a készüléknek), de ha szeretné mobil fűtőtestként használni, lehetőség van opcionális görgős láb vásárlására is.


A készülék beépített elektronikus termosztátján könnyen beállítható a szükséges hőmérséklet, de külön fagymentesítő funkcióval segíti elhárítani a fagyveszélyt.


A thermor elektromos fűtőtestjei, a fürdőszobai radiátorokat kivéve villásdugóval szerelve kerülnek forgalomba. Így Önnek csak csatlakoztatni kell a villamos hálózatba és már működik is a készülék.


A Thermor elektromos radiátorok egy speciális, hosszú élettartamú speciális fémötvözetből készült fűtőbetétet tartalmaznak, amelyek 100% hatásfokkal hosszú évekig gond és karbantartás mentesen üzemelhetnek.


A Thermor elektromos radiátorok üzemeltetése egyszerű, teljesen biztonságos (a legtöbb készülék kettős szigeteléssel és IP24-es védelemmel kerül forgalomba). A készülékeket az előírások betartásával akár a fürdőszobában is felszerelheti.


A Thermor elektromos radiátorok élettartama magas, a készülékben elhelyezett fűtőbetét nem izzik, és probléma esetén minden készülék túlmelegedés gátlóval rendelkezik. Ez megakadályozza, hogy az elektromos radiátorban található fűtőbetét túlmelegedjen vagy tönkremenjen.A Thermor fűtőtestek áttekintése

Thermor Evidence2 csendes és kompakt fűtőtest, modern vonalakkal. Könnyen a falra szerelhető a tartozék fali konzollal, és 230V-os csatlakozójának köszönhetően bárhol használható. A lekerekített sarkokat műanyag betét teszi még biztonságosabbá. A könnyű kezelhetősége miatt idősebbek is gond nélkül használhatják.


Thermor Soprano 2 HD elektromos konvektor speciális készülékháza úgy lett kialakítva, hogy a hőt jobban eloszlatja, mint a hagyományos társai. A HD technológia homogén hőleadó-felületet jelent.


Thermor Riva 2 fürdőszobai elektromos radiátor speciális folyadékkal töltött (-10 fokig fagyálló) készülék, nagy pontosságú elektronikus termosztáttal. Praktikus kezelőfelülettel, speciális "turbó" móddal, fagyvédő funkcióval és számos extrával.


További fürdőszobai törölközőszárító radiátorok itt...


Thermor, fűtőtestek
Lépjen kapcsolatba velünk!

  vagy   

Telefonos rendelésfelvétel: Hétfő-Péntek 10-14 óráig!