Információ Elfogadom

Thermor Soprano 2

Thermor Soprano 2

A Thermor Soprano 2 HD elektromos konvektor speciális készülékháza úgy lett kialakítva, hogy a hőt jobban eloszlatja, mint a hagyományos társai. A HD technológia homogén hőleadó-felületet jelent.Thermor Soprano 2 HD elekromos konvektor 1000W

Thermor Soprano 2 HD elekromos konvektor 1000W

Az 1000 Wattos Thermor Sopranot kisebb helyiségek fűtérére ajánljuk, ahol fő szempont az esztétikum,..

49 900 Ft Nettó: 39 291 Ft

Thermor Soprano 2 HD elekromos konvektor 1500W

Thermor Soprano 2 HD elekromos konvektor 1500W

Az 1500 Wattos Thermor Sopranot kisebb helyiségek fűtérére ajánljuk, ahol fő szempont az esztétikum,..

52 490 Ft Nettó: 41 331 Ft

Thermor Soprano 2 HD elekromos konvektor 2000W

Thermor Soprano 2 HD elekromos konvektor 2000W

A 2000 Wattos Thermor Sopranot közepes helyiségek fűtérére ajánljuk, ahol fő szempont az esztétikum,..

54 900 Ft Nettó: 43 228 Ft

Tételek: 1 - 3 / 3 (1 oldal)

Thermor Soprano 2 HD elekromos konvektor

A Thermor Soprano 2 HD elektromos konvektor speciális készülékháza úgy lett kialakítva, hogy a hőt jobban eloszlatja, mint a hagyományos társai. A HD technológia homogén hőleadó-felületet jelent. 

Thermor Soprano 2 HD konvekciós elven működik, azaz a készülék alján beáramló levegőt a speciális fémötvözetből készült fűtőelem felmelegíti. A meleg levegő a készülék szellőzőrácsán keresztül a helyiségbe áramlik és megindul a fűtési folyamat. 

A Speciális készülékház abban segít, hogy a készülékház ne csak ott legyen meleg, ahol a fűtőbetét dolgozik, hanem egyenletesen, a konvektor teljes előlapján megközelítően azonos hőmérséklet legyen

A Thermor Soprano 2 HD készüléket többféle teljesítményben megvásárolhatja. Megfelelő hőszigetelés esetén a gyártó 35 watt fűtési teljesítményt ajánl légköbméterenként. 

Nem tartalmaz mozgó alkatrészt sem magas hőmérsékleten izzó fűtőszálat. 

A készülék IP24 védelemmel akár a fürdőszobában is felszerelhető. (Kérjük, a felszereléskor vegye figyelembe a szerelési útmutatóban jelzett védőtávolságokat!)

A Thermor Soprano 2 HD készülékhez vásárolhat görgős lábat, amellyel pár perc alatt mobil fűtést varázsolhat a radiátorból. 

Az elektromos radiátorok nagy része, így a Thermor Soprano 2 HD is rendelkezik fagymentesítő funkcióval. Lépjen kapcsolatba velünk!