Thermor Soprano 2 HD elekromos konvektor 1000W

  • 49 900 Ft

  • Nettó: 39 291 Ft


Lehetséges választásokAz 1000 Wattos Thermor Sopranot kisebb helyiségek fűtérére ajánljuk, ahol fő szempont az esztétikum, a digitális kezelő felület és a gazdaságos üzemeltetés.


INGYENES SZÁLLÍTÁS AKÁR MÁSNAPRA!


2 ÉV GARANCIA!


SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE A RENDELÉSHEZ?


MEGRENDELÉSHEZ kattintson a zöld MEGRENDELÉS gombra!

A FUTÁRNÁL KÉSZPÉNZZEL vagy ELŐRE UTALÁSSAL fizethet.

ÚJ készüléket vásárol, hivatalos Magyar GARANCIÁVAL!


Thermor Soprano 2-1000W HD elekromos konvektor

A Thermor Soprano 2 HD elektromos konvektor speciális készülékháza úgy lett kialakítva, hogy a hőt jobban eloszlatja, mint a hagyományos társai. A HD technológia homogén hőleadó-felületet jelent. 

Thermor Soprano 2 HD konvekciós elven működik, azaz a készülék alján beáramló levegőt a speciális fémötvözetből készült fűtőelem felmelegíti. A meleg levegő a készülék szellőzőrácsán keresztül a helyiségbe áramlik és megindul a fűtési folyamat. 

A Speciális készülékház abban segít, hogy a készülékház ne csak ott legyen meleg, ahol a fűtőbetét dolgozik, hanem egyenletesen, a konvektor teljes előlapján megközelítően azonos hőmérséklet legyen

A Thermor Soprano 2 HD készüléket többféle teljesítményben megvásárolhatja. Megfelelő hőszigetelés esetén a gyártó 35 watt fűtési teljesítményt ajánl légköbméterenként. 

Nem tartalmaz mozgó alkatrészt sem magas hőmérsékleten izzó fűtőszálat. 

A készülék IP24 védelemmel akár a fürdőszobában is felszerelhető. (Kérjük, a felszereléskor vegye figyelembe a szerelési útmutatóban jelzett védőtávolságokat!)

A Thermor Soprano 2 HD készülékhez vásárolhat görgős lábat, amellyel pár perc alatt mobil fűtést varázsolhat a radiátorból. 

Az elektromos radiátorok nagy része, így a Thermor Soprano 2 HD is rendelkezik fagymentesítő funkcióval. 


Műszaki adatok
Információk

Címkék: Thermor, Soprano, 1000W, elekromos, konvektor

  vagy   

Telefonos rendelésfelvétel: Hétfő-Péntek 9-16 óráig!