Thermor Soprano 2 HD elekromos konvektor 2000W

  • 54 900 Ft

  • Nettó: 43 228 Ft


Lehetséges választásokA 2000 Wattos Thermor Sopranot közepes helyiségek fűtérére ajánljuk, ahol fő szempont az esztétikum, a digitális kezelő felület és a gazdaságos üzemeltetés.


INGYENES SZÁLLÍTÁS AKÁR MÁSNAPRA!


GARANCIA: 2 ÉV JÓTÁLLÁS!


MEGRENDELÉSHEZ kattintson a zöld MEGRENDELÉS gombra!

A FUTÁRNÁL KÉSZPÉNZZEL vagy ELŐRE UTALÁSSAL fizethet.

ÚJ készüléket vásárol, hivatalos Magyar GARANCIÁVAL!


A hónap ajánlata!

Május hónapban minden ATLANTIC elektromos fűtőtest vásárlásakor a 2 éves gyári garanciát 3 év kiterjesztett garanciával megtoldjuk, amiért most Önnek nem kell fizetnie. Így összesen 5 év jótállást kap!


SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE A RENDELÉSHEZ?


Thermor Soprano 2 - 2000W HD elekromos konvektor

A Thermor Soprano 2 HD elektromos konvektor speciális készülékháza úgy lett kialakítva, hogy a hőt jobban eloszlatja, mint a hagyományos társai. A HD technológia homogén hőleadó-felületet jelent. 

Thermor Soprano 2 HD konvekciós elven működik, azaz a készülék alján beáramló levegőt a speciális fémötvözetből készült fűtőelem felmelegíti. A meleg levegő a készülék szellőzőrácsán keresztül a helyiségbe áramlik és megindul a fűtési folyamat. 

A Speciális készülékház abban segít, hogy a készülékház ne csak ott legyen meleg, ahol a fűtőbetét dolgozik, hanem egyenletesen, a konvektor teljes előlapján megközelítően azonos hőmérséklet legyen

A Thermor Soprano 2 HD készüléket többféle teljesítményben megvásárolhatja. Megfelelő hőszigetelés esetén a gyártó 35 watt fűtési teljesítményt ajánl légköbméterenként. 

Nem tartalmaz mozgó alkatrészt sem magas hőmérsékleten izzó fűtőszálat. 

A készülék IP24 védelemmel akár a fürdőszobában is felszerelhető. (Kérjük, a felszereléskor vegye figyelembe a szerelési útmutatóban jelzett védőtávolságokat!)

A Thermor Soprano 2 HD készülékhez vásárolhat görgős lábat, amellyel pár perc alatt mobil fűtést varázsolhat a radiátorból. 

Az elektromos radiátorok nagy része, így a Thermor Soprano 2 HD is rendelkezik fagymentesítő funkcióval. Műszaki adatok
Információk

Címkék: Thermor, Soprano, 2000W, elekromos, konvektor

  vagy   

Telefonos rendelésfelvétel: Hétfő-Péntek 9-16 óráig!