Thermor Evidence2 elektromos konvektor 2000 W

  • 35 990 Ft

  • Nettó: 28 339 Ft


Lehetséges választások2000 Wattos Thermor Evidence2 elektromos konvektor nagyobb helyiségek fűtésére


INGYENES SZÁLLÍTÁS AKÁR MÁSNAPRA!


GARANCIA: 2 ÉV JÓTÁLLÁS!


MEGRENDELÉSHEZ kattintson a zöld MEGRENDELÉS gombra!

A FUTÁRNÁL KÉSZPÉNZZEL vagy ELŐRE UTALÁSSAL fizethet.

ÚJ készüléket vásárol, hivatalos Magyar GARANCIÁVAL!


A hónap ajánlata!

Június hónapban minden ATLANTIC elektromos fűtőtest vásárlásakor a 2 éves gyári garanciát 3 év kiterjesztett garanciával megtoldjuk, amiért most Önnek nem kell fizetnie. Így összesen 5 év jótállást kap!


Csatlakozzon a FűtésPiac panrtnerklubhoz!

Lépjen be a FűtésKlubba és 3 KUPONT kap ajándékba!


SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE A RENDELÉSHEZ?


Thermor Evidence2 elektromos konvektor 2000 W

A Francia Thermor készülékek immár 84 év szakmai tapasztalata teszi az egyik legnagyobb nemzetközi márkává az elektromos konvektorok piacán. Az "Atlantic Group" több mint 19 gyárral rendelkezik világszerte és évente mintegy 1,3 milliárd eurós forgalommal büszkélkedhet. 

A Thermor elektromos radiátorok kedvező árú, modern tartalommal rendelkező elektromos fűtőtestek. Minden készülék beépített elektronikus termosztáttal rendelkezik, így nincs szükség semmilyen külső kiegészítőre ahhoz, hogy lakásába, nyaralójába vagy akár az irodájába akár saját maga percek alatt telepítse. Ezt segíti a gyárilag szerelt villásdugó is, amellyel a készülék elektromos bekötésére sincs szükség. (Csupán csatlakoztatnia kell az elektromos hálózathoz és már működik is a fűtés.)

Miért válasszon Thermor elektromos fűtőtestet?

A Thermor elektromos radiátorok egy speciális, hosszú élettartamú speciális fémötvözetből készült fűtőbetétet tartalmaznak, amelyek 100% hatásfokkal hossz évekig gond és karbantartás mentesen üzemelhetnek. 

Minden Thermor elektromos konvektor és radiátor tartozéka a gyári szerelőkeret, amely segítségével a fűtőtestet a falra rögzítheti. A készülék a keretről könnyedén le illetve felakasztható, így a festés, takarítás vagy akár a készülék áthelyezése sem jelenthet problémát

Az általunk kínált elektromos radiátorok üzemeltetése egyszerű, teljesen biztonságos (a legtöbb készülék kettős szigeteléssel és IP24-es védelemmel kerül forgalomba). 

A készülékekhez vásárolható görgős láb is. A gyári szerelőkeretet eltávolítva felszerelhető egy fehér színű görgős láb, amivel igazi mobil fűtőtestet varázsolhat az elektromos radiátorokból. (Sajnos a görgő nem tartozék, külön kell megvásárolni. A szerelőkeret természetesen akkor is a csomagban marad, ha Ön görgős lábat is vásárol, így később, ha megtalálta a készülék ideális helyét, akár a falra is felszerelheti. 

A Thermor elektromos radiátorok élettartama magas, a készülékben elhelyezett fűtőbetét nem izzik, és probléma esetén minden készülék túlmelegedés gátlóval rendelkezik. Ez megakadályozza, hogy az elektromos radiátorban található fűtőbetét túlmelegedjen vagy tönkremenjen. 

Az IP24-es védelemnek megfelelően az elektromos radiátorok, pl a Thermor Evidence 2, a Soprano stb.. alkalmas arra is, hogy a biztonsági előírásokat figyelembe véve fürdőszobába is felszerelje illetve üzemeltesse. 

A Thermor elektromos radiátor mobil fűtésként is üzemelhet!

A Thermor Evidence készülékek lekerekített sarkai különösen alkalmassá teszik görgős lábon, mobil fűtésként való alkalmazásra, mert biztonságos. 

A megfelelő fűtési teljesítmény kiválasztásánál vegye figyelembe, hogy a fűtendő helyiség mérete (légköbméter) mellett a szigetelés is nagyon fontos. 

Válassza az Evidence2 családot

Magas minőségű és tartós elektromos radiátort keres, amely az elektronikus termosztátnak köszönhetően, egyesíti az egyszerűséget a hatékonysággal megfizethető áron.

Az Evidence2 csendes és kompakt egység, modern vonalakkal. Könnyen a falra szerelhető a tartozék fali konzollal, és 230V-os csatlakozójának köszönhetően bárhol használható, így harmonikusan illeszkedik az Ön otthonába.

IP24 védelmének köszönhetően fürdőszobában is használható!

Formatervezett felső levegő kimeneti rácsozatának, különleges, burkolt fűtőelemének és alumínium diffúzorának köszönhetően, egyenletes hőleadást biztosít, gazdaságos működéssel párosítva.

Lekerekített műanyaggal borított sarkai védenek a nem kívánatos sérülésektől, beépített hővédő kapcsolója (túlmelegedés ellen) maximális biztonságot garantál.

Az innovatív, pontos elektronikus termosztátnak köszönhetően maximálisan kihasználható hatékonyság, és kedvezőbb energia felhasználás érhető el a fűtőpanellel.

Ezen kívül a készülék rendelkezik több beépített, és választható funkcióval is (komfort, ECO mód, fagyvédelem, ki-off), továbbá kezelő felülete zárolható is. Így biztosítva Önnek kifogástalan komfortot.


Műszaki adatok
Fontos információk!
Lépjen kapcsolatba velünk!

Címkék: Thermor, Evidence2, elektromos, konvektor, 2000

  vagy   

Telefonos rendelésfelvétel: Hétfő-Péntek 10-16 óráig!